Ay umurumda değiller.
Cevaptan önce tırnaklarını kessin. .ss
Ne? Nasıl? Tunahan mı gitti? 😱
Kuz bu akşamki bölüm İsveç başkonsolosluğundaymış, iç işlerimize karışan @Dosi yi protesto için TV leri kapatıyoruz bugünlükCevaptan önce tırnaklarını kessin. .ss
Kuz bu akşamki bölüm İsveç başkonsolosluğundaymış, iç işlerimize karışan @Dosi yi protesto için TV leri kapatıyoruz bugünlük@Çiğdem @Angelica @xBUGRAx @Zeyno @The_Erinch @mrt-06 @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @MasacRE @cookies
Kuz bu akşamki bölüm İsveç başkonsolosluğundaymış, iç işlerimize karışan @Dosi yi protesto için TV leri kapatıyoruz bugünlük@Çiğdem @Angelica @xBUGRAx @Zeyno @The_Erinch @mrt-06 @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @MasacRE @cookies
Kuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var
Televizyonda açıktı da bu staj falan diyen kız mıKuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var![]()
@Dosi @The_Erinch @Özgür @serhatt @slhttnmtl
Zaten her hafta 1kişi giriyor ana kadroya. SsTelevizyonda açıktı da bu staj falan diyen kız mı![]()
Ne alaka be o kız mı diye sordum, elendi zannettiydimZaten her hafta 1kişi giriyor ana kadroya. Ss
Kuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var![]()
Ne tesadüf @Çiğdem de bu ikisini övüyordu bakalım hanginiz kapacak
İzlerken göz ve kulak isimli organlarını kullanNe alaka be o kız mı diye sordum, elendi zannettiydim![]()
Kızın adını bilmediğim için yol aynı yol ve ben de o yolun yolcusuyumNe tesadüf @Çiğdem de bu ikisini övüyordu bakalım hanginiz kapacak
------
İzlerken göz ve kulak isimli organlarını kullan![]()
Sence ona bırakır mıyım?Ne tesadüf @Çiğdem de bu ikisini övüyordu bakalım hanginiz kapacak
------
İzlerken göz ve kulak isimli organlarını kullan![]()
Hangi ölçütlere göre seçtinSence ona bırakır mıyım?Gerçi esmeri alsın sarı oğlan benim.
![]()
Yakışıklılık.Hangi ölçütlere göre seçtin![]()
Foto pleaseKuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var![]()