Son sezon ilginizi çekmedi mi?Elbette. Son sezon hariç hep izledim Masterchef
Son sezon ilginizi çekmedi mi?Elbette. Son sezon hariç hep izledim Masterchef
Çok itelendi, dışlandı falan. Madur çok kaldı.. Ondan sms alıyor.Ertuğ Yusufu da eler bence kim oy atıyor bu adama bizden tek farkı o benchten izliyor biz TV den ))
Ertuğ bekliyordum ben. Cansu da başka bir potada elenmeyebilirdi. Dediğin gibi Nefise-Özgür finali yüksek ihtimal görünüyor.
Olmmm gitttt çorbalarda eksik kalan oyunu tamamlaaaa laaaa 🤭😂Ertuğ bekliyordum ben. Cansu da başka bir potada elenmeyebilirdi. Dediğin gibi Nefise-Özgür finali yüksek ihtimal görünüyor.
Ben seviyorum Ertuğ'u. Abime çok haksızlık edildi bu sezon. Çok üzerine gidildi. Performanı en iyi 3-4 isimin arkasında kaldı belki ama her şeyin performans olmadığını geçen sezondan da çok iyi biliyoruz zatenErtuğ Yusufu da eler bence kim oy atıyor bu adama bizden tek farkı o benchten izliyor biz TV den ))
60 tane bildirim var abi dur gideceğiz bekleOlmmm gitttt çorbalarda eksik kalan oyunu tamamlaaaa laaaa 🤭😂
Çorbayı ardan çıkar sonra tüket diğer bildirimleri geçici oy değiştirme uzun süre kalınmamalı. Keyfinimi beklesin adamBen seviyorum Ertuğ'u. Abime çok haksızlık edildi bu sezon. Çok üzerine gidildi. Performanı en iyi 3-4 isimin arkasında kaldı belki ama her şeyin performans olmadığını geçen sezondan da çok iyi biliyoruz zaten
------
60 tane bildirim var abi dur gideceğiz bekle
Tamam hallettik ne kızıyorsun yaÇorbayı ardan çıkar sonra tüket diğer bildirimleri geçici oy değiştirme uzun süre kalınmamalı. Keyfinimi beklesin adam
------
Bu arada yarışmayı yine izlemeyeli çok oldu.
Finalde sadece son kısma denk gelirim kesin. Hiç bir albenisi yok
Çorbayı ardan çıkar sonra tüket diğer bildirimleri geçici oy değiştirme uzun süre kalınmamalı. Keyfinimi beklesin adam
------
MasterChef e ne dersiniz? @The_ErinchTamam hallettik ne kızıyorsun ya
Ben de ara ara izliyorum artık. Bitse de gitsek modundayız
Arada bakarım ona. Survivor gibi fanatiği değilimMasterChef e ne dersiniz? @The_Erinch
Emir’imi ilk turda göremedim.☹️Bakacağım çünkü dikkat çeken bir kadro var ve ilk Allstarı.
Çorbayı ardan çıkar sonra tüket diğer bildirimleri geçici oy değiştirme uzun süre kalınmamalı. Keyfinimi beklesin adam
------
Arada bakarım ona. Survivor gibi fanatiği değilim
Emir’imi ilk turda göremedim.☹️
Tarafımız belliYusuf Yıldızzzz Ahahahshskendwkdsşdmekdmls 🤭🤭🤭🤭🤭
Yusuf almazsa Bu sene Nefise kazansın 👊
yok kalsin, haftanin bilmem kac keresinde hep Tv karsisina gecemem zaten artik evde oturdugum yok.MasterChef e ne dersiniz? @The_Erinch
Özgür kazanir gibi ama umarim Nefise olur.
Yusuf Nefise ve Özgür kalmış son 3 e bunlardan Nefise olmasını isterim ben
ne degisti dünden bugüne?Dün Nefise demiştim ama vazgeçtim Özgür olsun
ne degisti dünden bugüne?
Emir’imi ilk turda göremedim.☹️
ne degisti dünden bugüne?
Ben de sizin evde kalmış yaşlılar olarak huzurevinde walking deaddeki gibi bir hikayeye uyandığınızı gördümYarışma ile ilgili videolar izledim bugün bi gıcık oldum Nefiseye