8’de 1 izledim onu da pek beğenmedim. İyi seyirler.
8'de 0 diyerek arttırıyorum. İyi seyirler
8’de 1 izledim onu da pek beğenmedim. İyi seyirler.
8'de 0 diyerek arttırıyorum. İyi seyirler
Olması gereken.8'de 0 diyerek arttırıyorum. İyi seyirler
Irlandada konsoloslugun önünde15 Mayıs sabahı beklentim gerçekleşmezse ben
Benle @Aserat ı da elinden tut beraber atlayalim.15 Mayıs sabahı beklentim gerçekleşmezse ben
Teşekkürler gidip bende yemeğimi yiyeyim. @Cervantes @Angelica @Yakamoz-Asiaylar sonra forumda günlük takilma rekorumu kirdim ben gidip yemek yapip dizi falan acayim.
size iyi sohbetler @12.Adam @Cervantes @Angelica @Yakamoz-Asi
aylar sonra forumda günlük takilma rekorumu kirdim ben gidip yemek yapip dizi falan acayim.
aylar sonra forumda günlük takilma rekorumu kirdim ben gidip yemek yapip dizi falan acayim.
Bari ben de gidip biraz sokak röportajı izleyip seçime günler kala günlük dozumu alayım.
ben ise tüm kendime ayiracagim vaktimi buraya harcadim sjsjjsj neyse yarina acisini cikaririmYemeğimi de yedim odama gidip Netflix açayım
Bari ben de gidip biraz sokak röportajı izleyip seçime günler kala günlük dozumu alayım.
ben ise tüm kendime ayiracagim vaktimi buraya harcadim sjsjjsj neyse yarina acisini cikaririm
yahu saatlerce foruma takildim. Bugünluk dozumu fazlasi ile aldim. Aksama bas agrim gecmezse artik yarina gelirimSokak sanatı misali
Kaçma çabaları bunlar
Yemeğimi de yedim odama gidip Netflix açayım
Seyrettiklerini @Aserat a Twitter dan Pasla mahrum kalmasın. Ya da özelden bana fırlat ben atarım altına da seni iliştiririm.Bari ben de gidip biraz sokak röportajı izleyip seçime günler kala günlük dozumu alayım.
yahu saatlerce foruma takildim. Bugünluk dozumu fazlasi ile aldim. Aksama bas agrim gecmezse artik yarina gelirim
ben gelsem sen coktan uyku moduna gecersinSen bir yemek ye dizini izle rahatla gel. Biz bekliyoruz.
ben gelsem sen coktan uyku moduna gecersin