Sohbet & Muhabbet Konusu

Son 3 hafta düzenli olarak film izledim artık filmleri başka zamana bıraktım dizilere odaklanma zamanı :A
yok yani bir dip not yazip + filmler diye bilirdin :A
ben en son toplu filmi noel tatilimde izliyordum, bir arkadas sagolsun vesile olmustu ama sonra kacmisti :A bende aylardir, tahmini 4 ay oldu hic film izlememistim. En son bir kac gün önce 2 film izleyip güncel film olarak defteri uzun süreligine kapadim :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
ben en son toplu filmi noel tatilimde izliyordum, bir arkadas sagolsun vesile olmustu ama sonra kacmisti :A bende aylardir, tahmini 4 ay oldu hic film izlememistim. En son bir kac gün önce 2 film izleyip güncel film olarak defteri uzun süreligine kapadim :A
Temmuzdaki yayin akisim malesef Loi tv
------

@Dosi

• Okudum
Reactions: Dosi
Forumdan biriyse söyle darlayalım :A :bağır: filmleri bende moda bağlı izlerim genelde daha çok dizilere vakit ayırıyorum, güncel film olarak sadece The Super Mario Bros'u izledim.

Neyse konu haftalık yayın akışı için sohbetle doldurmayalım kızmasınlar :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Forumdan biriyse söyle darlayalım :A :bağır: filmleri bende moda bağlı izlerim genelde daha çok dizilere vakit ayırıyorum, güncel film olarak sadece The Super Mario Bros'u izledim.

Neyse konu haftalık yayın akışı için sohbetle doldurmayalım kızmasınlar :A
he, forumdan birisi ama ben kendisini istesem darlardimda bosverdim :A bir daha güvenmeyiz olur biter. Sohbeti sohbet kismina tasirim sorun degil :A
------

tasidim @BARON男爵 :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
@Dosi @Yakamoz-Asi
Atacağım görselde gizli. :A

IMG_0058.png

@Dosi @Yakamoz-Asi parçaları birleştirin. :A