Aman aman anma onun adını.Sokak sanatı misali![]()
Aman aman anma onun adını.Sokak sanatı misali![]()
Aman aman anma onun adını.Bir ara aramıza sızmış ve VMYM etkinliğinde benimle de ahbap olmuştu.
![]()
Youtube'a yaz izle kardeşim. Bunun içinde ayağa hizmet bekleme.Seyrettiklerini @Aserat a Twitter dan Pasla mahrum kalmasın.Ya da özelden bana fırlat ben atarım altına da seni iliştiririm.
Şimdi ismini anarız hortlar bir yerlerden.Vahı kalmıṣ boṣver![]()
Youtube'a yaz izle kardeşim. Bunun içinde ayağa hizmet bekleme.
------
Şimdi ismini anarız hortlar bir yerlerden.Aman aman bizden uzak, Allah'a yakın olsun.
![]()
aylar sonra forumda günlük takilma rekorumu kirdimben gidip yemek yapip dizi falan acayim.
size iyi sohbetler @12.Adam @Cervantes @Angelica @Yakamoz-Asi
Hatırladım da kullanıcı adı aklıma gelmedi.Aman aman anma onun adını.Bir ara aramıza sızmış ve VMYM etkinliğinde benimle de ahbap olmuştu.
![]()
Vahı kalmıṣ boṣver![]()
Bir diziyi kaçır be kardeşim bir taneyle yetin.Gerçekten öyle şaşırttın
------
Afiyet olsun bende tetikçinin oğlunu tamamladım geldim![]()
Hatırladım da kullanıcı adı aklıma gelmedi.
Bir diziyi kaçır be kardeşim bir taneyle yetin.Dizi obezi...
Boşal da semerini ye...![]()
Yarım kalmıştı bugün yeni bölüm tamamlıyım dedm bide Ömeri tamamladım
Boşal da semerini ye...Sen neymişsin be.
Konu sen olunca bana bir inandırıcı gelmiyorÖmeri gece izlemiştim de son 40 dakikası falandı hergün bir dizi işte yeter![]()
Konu sen olunca bana bir inandırıcı gelmiyor![]()
Diyete mi başladın ?Vallahi bak öyle bu aylar olunca pek izleyesim gelmiyor
Güneş çıkınca uzun diziler çekilmiyor 🤣Diyete mi başladın ?Ayların nesi varmış ?
Tanımasam bile profilini her ziyaret ettiğim zaman boğazım düğümleniyor.biraktigin reaksiyon ile gecmise götürdün @Cervantes ve bunu paylasmisim orada. Actim dinliyorum su an. Bu konuyada 4 aydir hic paylasim yapmamisim onu farkettim.
..........
Kimden bahsediyorsunuz?Tanımasam bile profilini her ziyaret ettiğim zaman boğazım düğümleniyor.Hayat bu işte bugün varız ama 2 dakika sonramız garanti değil.
Fenerbahce yönetimine hakem darbesi yapacaklar @12.Adam
Hani filmi belirtmemissinPazartesi: The Wire S2
Salı: Andor
Çarşamba: Defending Jacob
Perşembe: Vinland Saga(anime)
Cuma: Our Planet
Cumartesi: F1/MotoGP
Pazar: F1/MotoGP
Son 3 hafta düzenli olarak film izledim artık filmleri başka zamana bıraktım dizilere odaklanma zamanıHani filmi belirtmemissinBak ben yukarda yazmisim ne güzel