Kanal çekmiyor mu?Anlayamadım.
Benim odamda ki tv de karasal yayında Fox tv vardı bugün gidip gidip geldi de
Kanal çekmiyor mu?Anlayamadım.
Eski tip anten hava şartlarından yapmış olabilir.Ben normalde Çöp Adam ı seyrediyordum fakat geçen hafta yayınlanmayınca Farah e geçtim ki zaten netten seyrediyordum.Benim odamda ki tv de karasal yayında Fox tv vardı bugün gidip gidip geldi de
Arka sokaklar Kanal d iç yapimlaEski tip anten hava şartlarından yapmış olabilir.Ben normalde Çöp Adam ı seyrediyordum fakat geçen hafta yayınlanmayınca Farah e geçtim ki zaten netten seyrediyordum.Dizinin temposu hoşuma gitti. @Özgür beyciğim duymasın haşlar beni.
![]()
Eski tip anten hava şartlarından yapmış olabilir.Ben normalde Çöp Adam ı seyrediyordum fakat geçen hafta yayınlanmayınca Farah e geçtim ki zaten netten seyrediyordum.Dizinin temposu hoşuma gitti. @Özgür beyciğim duymasın haşlar beni.
![]()
Gelecek bolum Tahminin ne olur?Aynen ya biraz yağdı burda sanırım ondan oldu
Gelecek bolum Tahminin ne olur?
Kicktipp tahminlerinde Hatay Antep maçlarına neden 3-0 yazmıyorsun.Sana geçen günde söyledim ya.Valla hiç bir tahminim yok şuan
Kicktipp tahminlerinde Hatay Antep maçlarına neden 3-0 yazmıyorsun.Sana geçen günde söyledim ya.![]()
Edit etsene .Boş bırakmıştım ben tmm bir dahakine yazayım![]()
Bence o riske girmeyelim. Seçim sonrası olası bir revizyon talebini bizzat ben sunacağım.
Bunun için etiketlemen gereken tek bir kişi var, o da @bazinga.
Maalesef, siyaset gelmeyecek geri. Daha önce ciddi sorunlara yol açtı.
Aman Fatihcim aman kuzum şurda huzurlu huzurlu duruyoruz forum toz duman olur sonra![]()
Aman Fatihcim aman kuzum şurda huzurlu huzurlu duruyoruz forum toz duman olur sonra![]()
irlandada oyu erken kullanıcagım için ligi şikayet ederim virgin mediaya İngilizce olarakAman Fatihcim aman kuzum şurda huzurlu huzurlu duruyoruz forum toz duman olur sonra![]()
O tahmin konuları zirvede tamamlandı (ben kazanmıştım nokta atışlarımla
En azından seçime özel tahmin etkinliği olsa. Etkinliği yürütecek arkadaşa tahminlerimizi özelden atarız, sonuçların açıklanacağı konuda yoruma kapalı olur ve sadece tahmin sonuçları açıklanır. Yani siyasi bir tartışma veya atışma çıkmamış olur.Maalesef, siyaset gelmeyecek geri. Daha önce ciddi sorunlara yol açtı.![]()
Forumda siyasi yasağa denk gelen nesiliz biz Zeyzey, bilmeyiz o dönemleri maalesef.O tahmin konuları zirvede tamamlandı (ben kazanmıştım nokta atışlarımla)