Selamun Aleykum.Ben de yeni üye oldum arkadaşlar.Tanışalım öncelikle benim adım Murat..
Son düzenleme:
Açıkçası google dayıya sorsana...sana milyon tane yönlendirme yapar yada üstat @Angelica nenene danış@The_Erinch , iyi geceler kandilin mübarek olsun.Çakallarla dans 6 yi izleyebilecegım bir uygulama veya site önerebilir msn?
@The_Erinch , iyi geceler kandilin mübarek olsun.Çakallarla dans 6 yi izleyebilecegım bir uygulama veya site önerebilir msn?
Google Amcaya sordum ama çoğu fragman çıkıyor veya serinin bir önceki filmi oluyor.Tıklatmak için oyun yapıyorlar.Açıkçası google dayıya sorsana...sana milyon tane yönlendirme yapar yada üstat @Angelica nenene danış![]()
Arka sokaklar olmayinca nelere giristimKolay gelsin reis.
Sorma reis ya.Arka sokaklar olmayinca nelere giristim
Boykotcular bilmiyor dizi kac sayfa yaziliyorSorma reis ya.
Hoşbuldum.Yorumlarını almak isterim müsait zamanda.İyi seyirler dilerim..@taksicigazlabiraz1905 foruma hos geldin.
recep ivedik son filmini izledim.
barbarian filmini izledim.
aksama -fransa /paris delhizlerinde gecen bir film izleyecegim.
😀3 aylığına İstanbulspor’da olduğunu ifade eden Valmir Veliu, “Merhabalar, ben Valmir Veliu. 3 Aylığına İstanbulspor’dayım.
@taksicigazlabiraz1905 foruma bu şekil giriş yaptı.@bazinga @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Angelica
Bir konudan buraya atlayınca anlamak zor oluyor mesajıKale çizgisi @Dosi
Mesajı taşıyacaktın , iş çıkmadı sana fena mı oldu?Bir konudan buraya atlayınca anlamak zor oluyor mesajı
Ben kaçayım artık. Normalde cumartesi geceleri geç uyurum ama uykum çok bölündü sabah, enerjim bitti12 iyidir, diğer normal iş günlerine yakın erken saatte uyumuş olacağım
iyi geceler
Yo taşımayı gerektirecek mesajlar değil onlarMesajı taşıyacaktın , iş çıkmadı sana fena mı oldu?
Kaçma dur yaa biz bizeyiz işte.