Damien Duff
Favori Üye
Yapacak hali yok yapimla ilgilenemiyor duPrestij meselesi, duayen yapımcı vermez gibi geliyor.
Herkes kafasina göre at kosturuyordu
Kanal d bunun farkinda hem trombosit hastasi hem gözü problemli @serhatt
Yapacak hali yok yapimla ilgilenemiyor duPrestij meselesi, duayen yapımcı vermez gibi geliyor.
Bilmiyorum pek girme isteği olmuyor ne kadar zorlasam da ama tamamen kopmadım. Uğruyorum ama eskisi gibi bağlı değilim belki böylesi daha iyidir.O dostların varlığında ilerledim bende bu kadar. Şimdilerde de bazı dostlarımız var ama hayat yoğunluğu pek izin vermiyor burada vakit geçirmeye.
Arka sokaklar Kanal d iç yapim tarafindan baslasinda @Gerekli24Bilmiyorum pek girme isteği olmuyor ne kadar zorlasam da ama tamamen kopmadım. Uğruyorum ama eskisi gibi bağlı değilim belki böylesi daha iyidir.
Kopma zaten senin gibi kalitelere ihtiyacı var forumun.Bilmiyorum pek girme isteği olmuyor ne kadar zorlasam da ama tamamen kopmadım. Uğruyorum ama eskisi gibi bağlı değilim belki böylesi daha iyidir.
Taburcu oldu mu?Yapacak hali yok yapimla ilgilenemiyor du
Herkes kafasina göre at kosturuyordu
Kanal d bunun farkinda hem trombosit hastasi hem gözü problemli @serhatt
Çok teşekkür ederim.Başarılarının devamını dilerim
Kopma zaten senin gibi kalitelere ihtiyacı var forumun.
@Forumdash ın @serhatt a hediye ettiği südyenle boğul inşallah @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam
Sana bugün queen'imi atmaktan yoruldum ama yine atacağım.@Forumdash ın @serhatt a hediye ettiği südyenle boğul inşallah @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam Ekli dosyayı görüntüle 120695
Camdan mı düşmek istiyorsun 😱Sana bugün queen'imi atmaktan yoruldum ama yine atacağım.
Hayır.Camdan mı düşmek istiyorsun 😱
Bunu @Alos A yap senin partnerin o olur anca
Bunu @Alos A yap senin partnerin o olur anca