Sen yolla da ona ben karar vereyim hadi.Beni gördükten sonra
Napiyim tüm parlaklar hak ediyor beni. Eşsiz bir parça olduğum için.
Tam olarak neresini görmek istiyorsunGörebilsek seni bir iyi olacak
Tam olarak neresini görmek istiyorsun
Terbiyesiz.!!!!!!!!!!!Tam olarak neresini görmek istiyorsun
İşine nasıl gelirse öyle anlar o.Bu Emre ne anladı yine acaba @serhatt
Yüzünü tabi göbeğini napayım
Bu Emre ne anladı yine acaba @serhatt
Yüzünü tabi göbeğini napayım
Heyatım her yanını @Forumdash a @Harunnn60 a @kerem e @MasacRE ye @Maskeli Fedai ye @cookies e @eskici ye @Özgür e deniz maruluna göstermiş birisin. Yani isviçreli kötü mod. Dan mı esirgicenTerbiyesiz.!!!!!!!!!!!
------
İşine nasıl gelirse öyle anlar o.
Hepsinden yüz görümlüğü aldım da gösterdim bu İsviçreli bunak cimri çıktı.Heyatım her yanını @Forumdash a @Harunnn60 a @kerem e @MasacRE ye @Maskeli Fedai ye @cookies e @eskici ye @Özgür e deniz maruluna göstermiş birisin. Yani isviçreli kötü mod. Dan mı esirgicen
O kadar göstermişsin ki fiyatın ucuzlamış senin hatanHepsinden yüz görümlüğü aldım da gösterdim bu İsviçreli bunak cimri çıktı.
Aksine yıllanmış şarap gibiyim her geçen saniye değerim katlanıyor da bu gurbetçi bunak paraları öte dünyaya götürcekmiş.O kadar göstermişsin ki fiyatın ucuzlamış senin hatan
Heyatım işte gurbetçi nin dediğini yap öteki taraf sürecini hızlandır İsviçre ftankları sana kalsınAksine yıllanmış şarap gibiyim her geçen saniye değerim katlanıyor da bu gurbetçi bunak paraları öte dünyaya götürcekmiş.
Süreç başladı bile tik tak tik tak.Heyatım işte gurbetçi nin dediğini yap öteki taraf sürecini hızlandır İsviçre ftankları sana kalsın
Hediyesini almadan rahat da vermiyor arkadaş. @xemrexxx @Dosi@Cervantes Hediyelerim neredee?????
Aaa hiç vermeseydin be kaç gün geçti bir de üste çıkıyor.
Foruma yeni girdim ve gecikmeli de olsa hediyeni verdim memnuniyetsiz herif.Aaa hiç vermeseydin be kaç gün geçti bir de üste çıkıyor.
Herif senin babandır.Foruma yeni girdim ve gecikmeli de olsa hediyeni verdim memnuniyetsiz herif.
Yoo gayet de tuttum sözümü, Allah doyursun gözünü.Herif senin babandır.
Sözünü tutmadın…
Herif senin babandır.
Sözünü tutmadın…
Serhatı olimpiyatlara gönderğcezYoo gayet de tuttum sözümü, Allah doyursun gözünü.
Vaktinde verseydin tutmuş olurdun hoşt.Yoo gayet de tuttum sözümü, Allah doyursun gözünü.
Aaa her fokun altından çıkma be yeto.
Küstüm, gidiyorum.Vaktinde verseydin tutmuş olurdun hoşt.
Ramazandan sonra yolla bence.
Aaaaa tamam be bir şey demedik gitme...