Bizim onun için kırk fırın ekmek yememiz lazım Özellikle eskisi kadar aktif değilken zorTeşekkür ederim. Darısı başına.
Bizim onun için kırk fırın ekmek yememiz lazım Özellikle eskisi kadar aktif değilken zorTeşekkür ederim. Darısı başına.
Sende çok boşladın buraları niye öyle oldu?Bizim onun için kırk fırın ekmek yememiz lazım Özellikle eskisi kadar aktif değilken zor
Deprem benim senaryoyu etkiledi ara verinceSende çok boşladın buraları niye öyle oldu?
Bayatladı artık bunlar bitir sende.Deprem benim senaryoyu etkiledi ara verince
Insan yiyen seri katili Yildiz Amir ve Ekibinin
Bütün kizlarini pisirip Yemek istiyor @serhatt
Yks arası vermiştim sonra eski formu yakalayamadım bazı dostların da gittiğini görünce pek giresim gelmediSende çok boşladın buraları niye öyle oldu?
Dün yayinladigim senaryo uykumu kaçirdiYks arası vermiştim sonra eski formu yakalayamadım bazı dostların da gittiğini görünce pek giresim gelmedi
O dostların varlığında ilerledim bende bu kadar. Şimdilerde de bazı dostlarımız var ama hayat yoğunluğu pek izin vermiyor burada vakit geçirmeye.Yks arası vermiştim sonra eski formu yakalayamadım bazı dostların da gittiğini görünce pek giresim gelmedi
Ekibi degistireyi 10 Bölüm olmus @serhattO dostların varlığında ilerledim bende bu kadar. Şimdilerde de bazı dostlarımız var ama hayat yoğunluğu pek izin vermiyor burada vakit geçirmeye.
Senin diziler artık sıktı milleti hep aynı şeyler ekibi değiştirsen ne olur.Ekibi degistireyi 10 Bölüm olmus @serhatt
Mecburen değiştirdim tam topladım derkenSenin diziler artık sıktı milleti hep aynı şeyler ekibi değiştirsen ne olur.
Arka sokaklar bir baslasında Kanal d iç yapım alsındaUzatma sende bitir artık.
Başlamaz bence bir daha.Arka sokaklar bir baslasında Kanal d iç yapım alsında
zaten ön sokakları baslatalı 6 bölüm oldu 3 bölüm zirveye oynadı
ardından deprem oldu @serhatt
Kanal d iç yapim alacak yapim haklariniBaşlamaz bence bir daha.
Satmaz bence.
Satmis haberi geldi Maliyetten çekemiyorSatmaz bence.
Bence yalandır.Satmis haberi geldi Maliyetten çekemiyor
Diziyi
Erler film
Sezer inanoglu hapiste
17 Sezon ayni kanalla çalismis
150 bin tl Maliyet olma imkani varmi
Villalarla Maliyet yetmiyor
Kanal d iç yapim almis diye haber geldi
------
@serhatt
Kanal d 17 Sezon yayinlamis zatenBence yalandır.
Prestij meselesi, duayen yapımcı vermez gibi geliyor.Kanal d 17 Sezon yayinlamis zaten
Erler film güvenmedigi bir Kanalda 17 Sezon dururmuydu
Oglundan Daha çok güveniyordur
Kanal d ye
Instagramdan baktim @serhatt