Performans yok ki yarışmada millet açık artırmaya ilgi göstermiş
Mesajin tekrara düşmüş. @DosiPerformans yok ki yarışmada millet açık artırmaya ilgi göstermiş
------
Evet ben de şaşırdım bu oranlara. Bana da biraz boş bölüm gibi gelmişti halbuki Sadece açık arttırmayla doldurmuşlar. Acun'un dediğine göre normalde konsey de dün olacakmış ama açık arttırma çok uzun sürünce eleme bugüne kalmış.
Bu sezon paramparça olmaktan yorulduk be kardeşim…Evet ben de şaşırdım bu oranlara. Bana da biraz boş bölüm gibi gelmişti halbuki Sadece açık arttırmayla doldurmuşlar. Acun'un dediğine göre normalde konsey de dün olacakmış ama açık arttırma çok uzun sürünce eleme bugüne kalmış.
------
Bugün Zeynep sultanımın sakatlık haberiyle sarsıldık Acun'un dediğine göre elinde kırık şüphesi varmış. Umarım yarışmaya devam etmesine engel olacak kadar ciddi değildir durumu...
Umarım kırık değildir.Evet ben de şaşırdım bu oranlara. Bana da biraz boş bölüm gibi gelmişti halbuki Sadece açık arttırmayla doldurmuşlar. Acun'un dediğine göre normalde konsey de dün olacakmış ama açık arttırma çok uzun sürünce eleme bugüne kalmış.
------
Bugün Zeynep sultanımın sakatlık haberiyle sarsıldık Acun'un dediğine göre elinde kırık şüphesi varmış. Umarım yarışmaya devam etmesine engel olacak kadar ciddi değildir durumu...
👆Birleşme sonrası karışma olacakmış. Tahmin etmiştim.Ünlülerin erkekleri çok vasat
Bence Acun direk baştan karma yapıp yeni takımlar kursun.
Bence temmuza kadar sürmez yarışma ama haziran ortasına kadar yine devam edecektir diye düşünüyorum. Erken final olacağını zannetmiyorum.
Seninki tahminden ziyade temenni gibiydi. Al işte mutlu musun şimdi Umarım değişim yaşayanlar ünlülerde sevmediğim isimler olur. Halil falan gidebilir karşıya yallah yallah Diğer taraftan da Özgür dışında istediğim kimse yok buraya ama Özgür'ü vereceğini de zannetmiyorum👆Birleşme sonrası karışma olacakmış. Tahmin etmiştim.
👇Utku beyin tahminide tutmuş
Çekemiyorsun tahminlerimi temenniden çok olacağını düşündüğüm bir durumdu dolaylı yoldan yazdım.Seninki tahminden ziyade temenni gibiydi. Al işte mutlu musun şimdi Umarım değişim yaşayanlar ünlülerde sevmediğim isimler olur. Halil falan gidebilir karşıya yallah yallah Diğer taraftan da Özgür dışında istediğim kimse yok buraya ama Özgür'ü vereceğini de zannetmiyorum
Aynen bitiş konusunda gerekli analizleri yaptık. Nokta atışıyla tutturduk
Asena'yı ben de istemem ama ünlülerde sevdiğim isimler kalmaya devam ederse sırf o geldi diye bırakamam takımımıÇekemiyorsun tahminlerimi temenniden çok olacağını düşündüğüm bir durumdu dolaylı yoldan yazdım.
Takımlar şekillensin, taraf değişiriz. Asena nerdeyse o takımı istemem gerisi çok önemli değil. Galiba en antipatik bulduğum o gibi şimdilik.
Survivor da izleyici qda hayatı görmek istiyor. Her dakika programda oyun var. Oyunlar da cidden çok uzamaya başladı. Resmen 20 oyuna yakın oyun oynatıyor Acun. İnsanlar artık reality görmek istiyor. Açık arttırma da realitye yakın bir oyun açıkçası. Hep diyorum, acun bir bölümü sadece realitye ayırmalı, seyirciler sadece performansa göre insanları oyluyor. Bir olay olup olmadığını sadece konseyde duyabiliyoruz.
Survivor kaybetti, ben kazandım.Batuhan gitmiş Zeynep de gidici diyorlar macun reytingsizlikten tüm tuşlara bastı 1.5 aya bitecek gibi hep çöpler kalıyor
------
@serhatt @Alos @Emre Ozansoy kitlesi de izlemez artık Batuhan gittiyse kaldılar @Dosi ve @The_Erinch e
@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi
Dibim düştü vücutlaraaaa.Batuhan gitmiş Zeynep de gidici diyorlar macun reytingsizlikten tüm tuşlara bastı 1.5 aya bitecek gibi hep çöpler kalıyor
------
@serhatt @Alos @Emre Ozansoy kitlesi de izlemez artık Batuhan gittiyse kaldılar @Dosi ve @The_Erinch e
@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi