TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yarın bütün takımlar hem kendi içinde hem de karşı karşıya geliyor. Kaosun da kaosu. Bully çok severdi.
Yarın vakit bulursam bi açarım. Bakalım mevzuları ne.

Twitter’a baktımda Çağla aday olmuş. Diğer tarafta 4 kişi varken elenen o olur gibi @MasacRE
Fatih mavilerden en düşük oy alan olacaktır. Çağla’yı bilmiyorum, performansınıda izlemedim hiç. Fatih ile sonlarda olur.
------

Bu arada 1000 mesajı bulmuşuz. @Maskeli Fedai ve @MEnes başabaş, @Mr.At hızlı bir giriş yapmış listeye :A @cokiyitvci daha zirvede olmaya devam ediyor. Ben ve @MasacRE ilk 2’den inmeyiz bu gidişle:A
@Zeyno izliyor yarışmayı ama izlemeyen @Angelica listede :A @The_Erinch
044347CF-BA88-42E2-BA2C-1E99DDEB3E00.jpeg

Son düzenleme:

Twitter’a baktımda Çağla aday olmuş. Diğer tarafta 4 kişi varken elenen o olur gibi @MasacRE
Fatih mavilerden en düşük oy alan olacaktır. Çağla’yı bilmiyorum, performansınıda izlemedim hiç. Fatih ile sonlarda olur.
------

Bu arada 1000 mesajı bulmuşuz. @Maskeli Fedai ve @MEnes başabaş, @Mr.At hızlı bir giriş yapmış listeye :A @cokiyitvci daha zirvede olmaya devam ediyor. Ben ve @MasacRE ilk 2’den inmeyiz bu gidişle:A
Ekli dosyayı görüntüle 120426

İzlemesemde listeden çıkmıyım dedim :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu kadar kısa sürede hey maşallah zeynep hocam ya :A
Yok be, öncesindede çok yazmıştım :A sadece izlemeyen olarak fazla mesajım vardı demek istedim. Benim gözler kapanmak üzere, gidip uyuyayım (saat daha 11)
Bugün gibi sabahın 5inde uyandırılırsam 6 saat uyumuş olayım :A
İyi geceler :bhr:

Yok be, öncesindede çok yazmıştım :A sadece izlemeyen olarak fazla mesajım vardı demek istedim. Benim gözler kapanmak üzere, gidip uyuyayım (saat daha 11)
Bugün gibi sabahın 5inde uyandırılırsam 6 saat uyumuş olayım :A
İyi geceler :bhr:

İyi geceler canım benim görüşürüz :D

• Harika
Reactions: Dosi
Özgür dede sal bizi gidelim artık be...
------

@MEnes in dizilerin final bölümünü izlememe fantezisi var. O yüzden o bir kıstas değil bu konuda :A
------

Ogeday Nisa'yı şampiyon yapmak için kendini feda etti. Onun yolunu açtı, kendini geri plana attı... Yav he he her işinize gelmeyene sponsor deyin zaten :A 2022'nin gerçek şampiyonu katıldığı bütün oylamalarda her rakibini ezip geçen Nisa Bölükbaşı'dır...
------

Nisa'nın Bademi ezip geçmesi karşısında kudurmuş durumda Bully kütük dostum :A @Sherlock
Evet bu konuda Utku yoldaşım haklı bir tık... :A Dizi gerçekten yayınlandığı dönemde baya ilgi çekici ve orjinal bir işti. Kalitesi de oldukça yüksekti... Bakma sen kışkıtrıcı Maskeli'nin dediklerine... Benim bu kadar bekletme sebebim istem dışı diyebilirim... Ruh hastalılığım devreye giriyor bazen. Böyle yarım bıraktığım, finalini veya son 1 2 bölümünü izlemediğim çok iş var... :A @Dosi @Sherlock @Maskeli Fedai
------

------

Beni bu leş programın konusuna etiketleyen leş yoldaşlarım yüzünden resmen 30 mesajı geçmişim bu konuda... İçler acısı bir durum... Senin ve Utku yoldaşımın yazdığı mesaj sayısına ise girmek bile istemiyorum... @MasacRE @Sherlock

------

O genelde Acuna sövmeye geliyordur 😂😅