TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Her ne kadar 46 Yok Olan hakkındaki muhabbetleri görüp kanım donsa da sonraki mesajlar yine benim pamuk gibi yaptı... Sizin yaptığınız her şeyi özlemişim be canım yoldaşlarım... Bu birliktelik bambaşka bir birliktelik... Canım yoldaşlarım benim.... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai 😳😳😳

Bu kütükler abartıyor işte.. Kötünün iyisi sadece.. @Sherlock @MEnes @MasacRE
Sana BU KONUDA güveniyorum…
------

Ogeday sakatlanmasa ilerlerdi daha. Neyse ki sevgilisi aldı intikamını :A Ayrıca 2017'de Adem'den kat kat iyi olan Ogeday'a rağmen Adem'in şampiyon olması gerektiğini savunan biri hak edebiyatı yapmasın bana burada :A Nisa insanların kalplerine, gönüllülerine girip anasının ak sütü gibi şampiyonluğunu kazanmıştır. Beğenmeyen yallah başka kapıya :A
------

Kütük dostum rezalet bir giriş yapmış foruma... @Sherlock @MEnes
Bully:
Yok ilerleyemezdi Ogeday, All Star’da gerçek karakteri ve yaverliği ortaya çıktı :A 2017’de şampiyonluğu hak ettiğini kabul ediyorum tabii :A Sponsorların kalplerine ve gönüllerine girdi evet Nisa :A Yata yata şampiyon oldu be :A 2022’nin gerçek şampiyonunun Adem Kılıçcı olduğunu halk biliyor..
------

@Maskeli Fedai harikamı geri ver sjjsjjs

Son düzenleme:
Özgür dede sal bizi gidelim artık be...
------

Diziyi bilmiyorum, yorumum yok ama bir tık abartıldığını söyleye bilirim. Çok iyi olsa @MEnes o kadar bekletmezdi :A

Bu kütükler abartıyor işte.. Kötünün iyisi sadece.. @Sherlock @MEnes @MasacRE
@MEnes in dizilerin final bölümünü izlememe fantezisi var. O yüzden o bir kıstas değil bu konuda :A
------

Sana BU KONUDA güveniyorum…
------

Bully:

------

@Maskeli Fedai harikamı geri ver sjjsjjs
Ogeday Nisa'yı şampiyon yapmak için kendini feda etti. Onun yolunu açtı, kendini geri plana attı... Yav he he her işinize gelmeyene sponsor deyin zaten :A 2022'nin gerçek şampiyonu katıldığı bütün oylamalarda her rakibini ezip geçen Nisa Bölükbaşı'dır...
------

Leş herifin Nisa hakkındaki laflarına harika atmam mümkün değil.. @MasacRE @Sherlock
Nisa'nın Bademi ezip geçmesi karşısında kudurmuş durumda Bully kütük dostum :A @Sherlock

Özgür dede sal bizi gidelim artık be...
------

@MEnes in dizilerin final bölümünü izlememe fantezisi var. O yüzden o bir kıstas değil bu konuda :A
------

Ogeday Nisa'yı şampiyon yapmak için kendini feda etti. Onun yolunu açtı, kendini geri plana attı... Yav he he her işinize gelmeyene sponsor deyin zaten :A 2022'nin gerçek şampiyonu katıldığı bütün oylamalarda her rakibini ezip geçen Nisa Bölükbaşı'dır...
------

Nisa'nın Bademi ezip geçmesi karşısında kudurmuş durumda Bully kütük dostum :A @Sherlock
Badem'in tarihin en loseri olması artı aynı kişinin sevgilisi tarafından tokatlanması.. Daha efsane bir olay olmaz :A

• Harika
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Cevabı:
İlk iki cümlen için şunu söyleyebilirim, o da güzel hikaye ha :A O değil de Ogeday ve Nisa’ya noldu ya, ayrılmışlar yarışmadan sonra :A Hak etmedi hak etmedi, Nisa hak etmedi.. Adem’in hakkına girdiler..

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan