Bir hafta daha biter. Ne bir adım ileri gidebildik, ne olanlar bizi mutlu etti. Hayat, taşlar koymayı seviyor, onu birkez daha anladık bu hafta.
@Angelica ikincisini at esas bombayı sona sakladım.
Böyleleri benim cemiyetimden olamaz.
Hayatımı ve bu son 4 haftamı düşünüyordum. Hani bazen TV de film izlersin, akşamın tadını çıkarırsın ve her şey güzeldir. Sonra pat diye elektrik kesilir ve olaylar zincirinin sonu gelmez. Koltuğundan kalkarken dizini çarparsın, karanlıkta yürürken sivri bir şeye basarsın, sonra yer kaygandır, kayar düşer kafanı çarparsın falan. Hayat da böyle işte. Üst üste gelir her şey. Başladı mı, durmaz. Önce elemanın ayrılır gider işler sana kalır. Ertesi gün annen kazayla düşer parmağını kırar, ameliyat olmak zorunda kalır. Ofisteki yıl sonu işleri yetmezmiş gibi, yıl başlar başlamaz şirket sahibi sebepsiz patronunu kovar o işlerde sana kalır. Tam buna da şükür eyvallah dersin, yeni patronun gelen gideni aratır misali lavuğun biri çıkar, yüzde bir olan ümidini eksi bir yapar.
Yani kısaca.. hayat en usta hırsızdır..
Gençken @Angelica ve @Dosi yani 20.yüzyılın sonları 21.yüzyılın başı gibiAllah yardımcın olsun...
Dünyanın çivisi çıktı iyice…Gençken @Angelica ve @Dosi yani 20.yüzyılın sonları 21.yüzyılın başı gibi
@Alos @The_Erinch @DarkLegenD @Zeyno
Gençken @Angelica ve @Dosi yani 20.yüzyılın sonları 21.yüzyılın başı gibi
@serhatt da kameralara yakalanmış Ekli dosyayı görüntüle 120376
Kahkaha attımGençken @Angelica ve @Dosi yani 20.yüzyılın sonları 21.yüzyılın başı gibi
Yakalayan kameraman da senmisin @serhatt
Bu da @MEnes @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai ya da @12.Adam dan biri olabilir sıvayarak analiz yapmış @Dosi @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Özgür @ozmoturkKahkaha attım
"Peki hiç anal denedin mi?" sorusu bekledim...Bu da @MEnes @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai ya da @12.Adam dan biri olabilir sıvayarak analiz yapmış @Dosi @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Özgür @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 120377
Başarılı bir analiz. Bu analizi yapanın @MEnes olduğunu düşünüyorum, kullanılan kelimelerin sofistikesinden bu kanıya vardım… @Maskeli Fedai @MasacREBu da @MEnes @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai ya da @12.Adam dan biri olabilir sıvayarak analiz yapmış @Dosi @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Özgür @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 120377
Beni düşünmen için ne tür cümleler kullanmalıyım?..Başarılı bir analiz. Bu analizi yapanın @MEnes olduğunu düşünüyorum, kullanılan kelimelerin sofistikesinden bu kanıya vardım… @Maskeli Fedai @MasacRE
Bu da @MEnes @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai ya da @12.Adam dan biri olabilir sıvayarak analiz yapmış @Dosi @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Özgür @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 120377
Bu çok net @MEnes ya. O sapıklığını bu tarz süslü cümlelerle yapmayı sever. Tam bir şovmendirBaşarılı bir analiz. Bu analizi yapanın @MEnes olduğunu düşünüyorum, kullanılan kelimelerin sofistikesinden bu kanıya vardım… @Maskeli Fedai @MasacRE
"Peki hiç anal denedin mi?" sorusu bekledim...
Başarılı bir analiz. Bu analizi yapanın @MEnes olduğunu düşünüyorum, kullanılan kelimelerin sofistikesinden bu kanıya vardım… @Maskeli Fedai @MasacRE
@Maskeli Fedai ortada yok bu masaya 4.olmuş olabilirBu çok net @MEnes ya. O sapıklığını bu tarz süslü cümlelerle yapmayı sever. Tam bir şovmendir
Bu çok net @MEnes ya. O sapıklığını bu tarz süslü cümlelerle yapmayı sever. Tam bir şovmendir
İftiranın da bu kadarı... Ben o analizlerimi ve süslü cümlelerimi böyle konularda kullanır mıyım hiç canım yoldaşlarım... Ben sadece SANAT için yaparım bunu... Gerçek SANAT... @Maskeli FedaiBaşarılı bir analiz. Bu analizi yapanın @MEnes olduğunu düşünüyorum, kullanılan kelimelerin sofistikesinden bu kanıya vardım… @Maskeli Fedai @MasacRE
Hadi hadi yeme bizi. O süslü cümlelerini kimler için kullandığını en iyi biz biliriz biz @Sherlockİftiranın da bu kadarı... Ben o analizlerimi ve süslü cümlelerimi böyle konularda kullanır mıyım hiç canım yoldaşlarım... Ben sadece SANAT için yaparım bunu... Gerçek SANAT... @Maskeli Fedai
Aaa hemen başvurayım@xemrexxx bunu nasıl kaçırdın sen
Ekli dosyayı görüntüle 120398
------
@The_Erinch @Zeyno @Emre Ozansoy
Aaa hemen başvurayım
O göbüşünle sığabilcenmi