Niye bu kadar ciddi ve açıklamalı yorum yaptın. 😱 Takılmak istemiştim sadece.Kızılçık Şerbeti'ni de ilk 2 bölüm sonrası izlemiyorum ve sadece sempatim var. Bu arada ben birkaç çok bilindik senarist ve yönetmen dışında ekiplerdeki hiçbir isimi ad olarak bilmiyorum ve konularda da senarist/yönetmen ile ilgili olan kısmı okumadan atlıyorum. Bilmemem normal. Çünkü ilgilenmiyorum. Hatta 2 sezondur az çok izlediğim Camdaki kızın senarist ve yönetmenini sor, bilemem. Sadece Gülserenden ana hikaye alındı onu biliyorum o kadar.
Bu arada
Elma ile aynı senarist olsa da, Kızılcığın sosyal hayatdaki sorunlara farklı bi bakış açısından bakıyor ve bu benim sevme nedenim. Yani aynı ismin yazması birşeyi değişmiyor, benim olayım konu ile alakalı.
Bence Elma boş bir dizi, amma izleyenlere bir lafım yok, sadece yakın olduklarıma takılıyorum.
Ömer ile ilgili de zaten sadece AB'de nolduysa arttı, diğer 2 grupta dediğim oranlarda takılı. Bu yükseliş varsa, düşüş de olur. Ayrıca herşeyle ilgili bir beklentimiz olabilir, benim beklentim de bu yöndeydi. Eğer daha yüksek alıyorsa, demekki beklentimde yanıldım. Hepimiz farklı konularda tahmin yürütüyoruz ama bazen yanılıyoruz. Hem şuanki denekler neyi nasıl yapacak asla tutturmak kolay değil.
Forumda illa muhabbeti geçmiştir, görmüşsündür diye düşünmüştüm, bilmemene şaşırdım.
Klasik entrika dizisine muhafazakar-seküler çatışması dahil edilmiş bir dizi işte. Ben açıp izlemedim hiç ama denk geldiğim kadarıyla ilgi çekici hiçbir yanını bulamadım. Yasak Elma ise entrika ve komediyi bir araya getirerek türevlerinden ayrılan, kendisiyle bile sürekli dalga geçen, hiçbir ciddiyeti olmayan fazlasıyla eğlenceli bir dizi. 20 bölüm izleme, yine de bir şey kaçırmadan zevkle devam edebilirsin.
Daha 4.bölümde zaten, her hafta yükseliyor işte. Diğer gruplarda da yükselir. Ben diziye çok bayıldığımdan değil de Gökçe ve Selo için burada övmeye ve sana karşı çıkmaya devam edeceğim.