Aynen biz kolay lokma değilizYasak Elma eğleneceli bir dizi.videolarını izliyorum ben arada
az bile sanaForumu bırakan üyeleri de etiketleseydin çok az olmuş.
aaaa neler diyor bu @serhatt @Alos konuyaNeyi övdüm ayol. 😱
Ömer'e de antiyim aslında, yorumumu sona kadar okumadıysan sorun sende.
------
Adam çok iyi yalnız.
Hemen stalk yaptım, hem erkeksi hem babyface. Nadir bulunur böylesi.
Evet maalesef izledim.Dün katil cinayeti itiraf etti 2 aydır işlenen bir konu vardı. Tiktokçu kız kocasını aldattığı için kocası öldürmüş kavga esnasında ittirip yere düşmüş kafasına sert darbe almış, sonra da saklamış...
Niye laf yok dokunulmazlığı mı var.Kızılcık'ıma laf yokkkkk
@Sherlock burası iyice karışıyo caps'ine sağlık
Her şeyiyle muhteşem bir dizi o yüzden laf yokkkkk 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎Niye laf yok dokunulmazlığı mı var.
Muhteşemlik kelimesi ağlıyor.Her şeyiyle muhteşem bir dizi o yüzden laf yokkkkk 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Siz de hayatsız gibi izlersiniz beklerim.
Ayol TV den İzlediğim 1 tane yerli dizi var zaten onu da mı ixlemiyim 😱Muhteşemlik kelimesi ağlıyor.
Siz de hayatsız gibi izlersiniz beklerim.
Diziden sayılamayacağı için izlemen de bir şey fark ettirmiyor.Ayol TV den İzlediğim 1 tane yerli dizi var zaten onu da mı ixlemiyim 😱
aynen kardeşimAynen biz kolay lokma değiliz
Öyle sananlar var halen.aynen kardeşim
Orjinalinde Elisheva(Gamze)'yı görücüye istetiyor, reddediliyor, bu kızla görüşmeye aynen bu bölümdeki şekilde başlıyor. Benzer sebeple de nikaha yakın bir zamanda aniden evlenmekten vazgeçiyor. Elisheva'nın ailesi bu sefer razı geliyor nişanlanıyorlar ama kız aile baskısından da uzaklaşmak için yurt dışına gidelim diyor Akiva(Ömer) gitmiyor.Kız gidiyor.
2. Sezon başında babaannesi ölüyor. Amcası ve
kuzeni Belçika'dan geliyor.
@Ahmed eski kocandan dayak yemek istemezsin bence
İlgilenmiyorum.
Aaa niye madilik mi oldu aranızda @Ahmed ileİlgilenmiyorum.
Bu sorunun muhatabı ben değilim.Aaa niye madilik mi oldu aranızda @Ahmed ile