Ya kardeşim bırakın Ömer’i, Elma’yı… Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin bu reytingleri halis mi?
TRT ve Atv dizilerine şundan oldu;
TRT ve Atv dizilerine şundan oldu;
evet Gökçe Bahadır ayrılacak mı diye haberler görmüştüm dün twitter da. Eğer diziyi uzatıp (ki ben uzatacaklarını düşünüyorum.) partner değiştirme yoluna giderlerse bu seyirci nezdinde ters tepebilir. Umarım suyunu sıkmazlar. Şu an ki havası çok güzel çünkü.Orjinal dizi 3 sezon ve orjinaline göre devam edeceklerse Gökçe Bahadır sezon sonu çıkacak.
4. Bölümde olmamıza rağmen orjinalinin 3. Bölümüne paralel oldu bu bölüm.
Tahminim Shtisel'in aksine Ömer - Gamze ilişkisinin mutlu sonuyla tek sezonluk proje olur.
ayol ömer in daha 4. bölümü bakalım 14. bölümde reytingi nolacak bence aile nin çekineceği bir durum yok zaten hangi güne giderse gitsin trt nin dizilerinden reyting çalamıyor herhangi bir dizi
neyse 5-11 yaşta zirvedeyiz çekirdekten yetiştiriyoruz yavru kurt entrikacıları @mrt-06 @serhatt @Alos @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Sherlock @Zeyno @ozmoturk @Özgür @batuhankaralar
neyse bu da kakneme ve ekürisi @Ahmed e kapak olsun
Ekli dosyayı görüntüle 120241
Pazartesileri sen mahir günşıray gibisin tabloda yerin yok konuşmA hakkını elinden aldıkBalon patlamış Aile de gelirse Mart sonu final yakın
Gerçekleri konuşuyorum aşko. Ömer uzun vadede başarı olacak bir iş değil bence.Bu reytinglerden sonra Aile'nin bugüne gelmesi gibi bir ihtimal kalmadı. Ayrıca gelse bile Ömer'den önce etkileyeceği başka diziler var zaten.
------
Yine çok pozitifsin aşko.
ayol ömer in daha 4. bölümü bakalım 14. bölümde reytingi nolacak bence aile nin çekineceği bir durum yok zaten hangi güne giderse gitsin trt nin dizilerinden reyting çalamıyor herhangi bir dizi
neyse 5-11 yaşta zirvedeyiz çekirdekten yetiştiriyoruz yavru kurt entrikacıları @mrt-06 @serhatt @Alos @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Sherlock @Zeyno @ozmoturk @Özgür @batuhankaralar
Zaten Forbidden Apple bu kategori ve 65+ kadın kategorisinde zirvede olabilir anca.ayol ömer in daha 4. bölümü bakalım 14. bölümde reytingi nolacak bence aile nin çekineceği bir durum yok zaten hangi güne giderse gitsin trt nin dizilerinden reyting çalamıyor herhangi bir dizi
Zaten Forbidden Apple bu kategori ve 65+ kadın kategorisinde zirvede olabilir anca.
Yurtdışındakileri pistten alalım bakın @Dosi hiç yorum yapıyor mu buralara varsa yoksa survivorda ki oğlanların kaslarını yorumluyor @MasacRE ve @Sherlock la 😂 @Alos ve @serhatt duymasınSen bu tablolarin kaynagini bir paylassana bizimle.
Yasak Elma'ya antilik yapıp senaristin ek iş olarak kahve molalarında yazdığı dandik diziyi övmen kalitenin iyice düştüğünü gösteriyor.Zaten Forbidden Apple bu kategori ve 65+ kadın kategorisinde zirvede olabilir anca.
Neyi övdüm ayol. 😱Yasak Elma'ya antilik yapıp senaristin ek iş olarak kahve molalarında yazdığı dandik diziyi övmen kalitenin iyice düştüğünü gösteriyor.
Adam çok iyi yalnız.
Kızılcık Şerbeti senaristinin Yasak Elma senaristi olduğunu biliyorsundur herhalde diye düşünüyorum. Bu sezon pozitif yorumlar yaptığın tek dizi.Neyi övdüm ayol. 😱
Ömer'e de antiyim aslında, yorumumu sona kadar okumadıysan sorun sende.
Kızılçık Şerbeti'ni de ilk 2 bölüm sonrası izlemiyorum ve sadece sempatim var. Bu arada ben birkaç çok bilindik senarist ve yönetmen dışında ekiplerdeki hiçbir isimi ad olarak bilmiyorum ve konularda da senarist/yönetmen ile ilgili olan kısmı okumadan atlıyorum. Bilmemem normal. Çünkü ilgilenmiyorum. Hatta 2 sezondur az çok izlediğim Camdaki kızın senarist ve yönetmenini sor, bilemem. Sadece Gülserenden ana hikaye alındı onu biliyorum o kadar.Kızılcık Şerbeti senaristinin Yasak Elma senaristi olduğunu biliyorsundur herhalde diye düşünüyorum. Bu sezon pozitif yorumlar yaptığın tek dizi.
Ömer konusunda ciddiye almamıştım seni. Önce tutmaz diyordun, sonra max 6 reyting alır dedin, şimdi de uzun vadede başarılı olamaz diyorsun. Sırada ne var bilemiyorum.
7.69'a yükselmiş Ömer tebrikler.@Ahmed Ömer'in orjinali 3 sezon. Senaryo kısıtlı değil. Yeni gelen kızla ilgili hikaye birkaç bölüm sürer. Orjinalinde yok ama Gamze'nin eski kocası da gelir. Nisa'nın kocası geri dönecek.
Önemli olan:
A- 2. Sezonda partner değişimi yapma cesaret edecekler mi?
B- Gökçe Bahadır'ı aratmayacak genç bir oyuncu bulabilecekler mi?
evet Gökçe Bahadır ayrılacak mı diye haberler görmüştüm dün twitter da. Eğer diziyi uzatıp (ki ben uzatacaklarını düşünüyorum.) partner değiştirme yoluna giderlerse bu seyirci nezdinde ters tepebilir. Umarım suyunu sıkmazlar. Şu an ki havası çok güzel çünkü.