Hazem
Favori Üye
O kadar emek var ortada ve her ne kadar sevmeyeni olsa da sevenleri de çok fazla dizinin, bu şekilde olması çok yanlış. Umarım en azından 1 bölüm de olsa final bölümü çekilir ve yayınlanır.
Yapimci sinirlendi boykota bu boykotu yapanlardan biriside sensinO kadar emek var ortada ve her ne kadar sevmeyeni olsa da sevenleri de çok fazla dizinin, bu şekilde olması çok yanlış. Umarım en azından 1 bölüm de olsa final bölümü çekilir ve yayınlanır.
Euro Dan kaynakli olduYapımcı hastaysa hastadır bununla dizinin ara vermesini ve ardından yayından kaldırılmasını ben bağdaştıramıyorum.
Yapımcı hastaydı ALLAH şifa versin ama dizi istense devam edebilirdi @AngelicaYapimci sinirlendi boykota bu boykotu yapanlardan biriside sensin
covid vaccine i övdüler diye
Bunu Irlandada övüyor Covid vaccine
Fair city
Kovid virüsü korkusundan Cinayet islendi
Eski Emniyet müdürü dosyayi kapatmaya calisiyor Delil karartarak
Beyzbol sopasiyla öldü
Adam sarilacakti korktu adam virus bulasicak diye öldürdü beyzbol sopasiyla @cokiyitvci @Hazem
Daha önce de böyle olduYapımcı hastaydı ALLAH şifa versin ama dizi istense devam edebilirdi @Angelica
Bir ara Kanal D'de final yapıp tekrar başlamıştı yine aynı kanalda.Daha önce de böyle oldu
Daha önce de oldu bu
2015 te
5 aylik ara oldu
HatirliyorumBir ara Kanal D'de final yapıp tekrar başlamıştı yine aynı kanalda.
Bence Kanal d ile anlasamadiSon cümle her şeyi açıklıyor. Erler Film'in kurumsallıktan uzak olduğu açık da bari oyunculara ve izleyiciye düzenli bilgi verilseydi.
Blu TV kurucusu evet o.Hatirliyorum
Aydin Doğan aldi geriye
Blu tv Aydin doganin degil mi
@cokiyitvci
------
Bence Kanal d ile anlasamadi
Bu haber ilk kez haftalar önce çıkmıştı, sırf dizi günü diye kopyala-yapıştır yaparak tekrar yayınlamışlar.Fenomen dizi Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar dizisi bitti mi, yeni bölümler ne zaman ekrana gelecek?
Kanal D ekranında yayımlanan sevilen dizi Arka Sokaklar bir süredir yeni bölümleri ile ekrana gelmiyor. Dizinin yapımcısı olan Türker İnanoğlu'nun kalça kemiğini kırması sonucu dizinin yeni bölümlerine bir süre ara verilmiş dizide oyuncu olarak rol alan Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu...www.milliyet.com.tr
Milliyet 1 saat önce geçmiş aynı gruba bağlılar.
ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam da ekrana gelmeyecek. Henüz yeni bölüm tarihi ile ilgili net bir açıklama yer almazken son olarak İlker İnanoğlu şu açıklamada bulunmuştu; "“Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz” dedi."
Kaynağa ilk mesajdaki gibi bir bilgi gelmemiş. Aynı gruba dahiller.Bu haber ilk kez haftalar önce çıkmıştı, sırf dizi günü diye kopyala-yapıştır yaparak tekrar yayınlamışlar.
Copy-paste yapan internet sitelerinin dizinin 17 yıllık oyuncusundan daha iyi bilecek hali yok.Kaynağa ilk mesajdaki gibi bir bilgi gelmemiş. Aynı gruba dahiller.
Copy-paste yapan internet sitelerinin dizinin 17 yıllık oyuncusundan daha iyi bilecek hali yok.
Sezer inanoglu gecti basina erler filmin basinaCopy-paste yapan internet sitelerinin dizinin 17 yıllık oyuncusundan daha iyi bilecek hali yok.
Internetten iyi seyrediliyordu Arka sokaklarYapımcı hastaysa hastadır bununla dizinin ara vermesini ve ardından yayından kaldırılmasını ben bağdaştıramıyorum.
Oda kesin bitti demiyor öyle düşünüyorum diyor. Milliyet Demirörene bağlı bitti diye bir bilgi olsa onlara bilgi yollarlardı.Copy-paste yapan internet sitelerinin dizinin 17 yıllık oyuncusundan daha iyi bilecek hali yok.
Kanal ariyor olabilirOda kesin bitti demiyor öyle düşünüyorum diyor. Milliyet Demirörene bağlı bitti diye bir bilgi olsa onlara bilgi yollarlardı.