Damien Duff
Favori Üye
boykotcularınn şuçuBöyle olması dizi ekipi ve izleyicileri için büyük saygısızlık. Her dizi hikayeyi sonlandırmak için bir finali hakediyor.
boykotcularınn şuçuBöyle olması dizi ekipi ve izleyicileri için büyük saygısızlık. Her dizi hikayeyi sonlandırmak için bir finali hakediyor.
Doğru vallahi Selami geri döner şimdi eski dizisine. Havuç da olsun ama orijinali bari. @Angelica @Keith LongTürker İnanoğlu'nun ciddi bir rahatsızlığı yoktur umarım ona üzüldüm gerisine sevindim. Sonunda dualarım kabul oldu KURTULDUK
Allah korusun gelmesin diyorum ama Çocuklar Duymasın 12.sezon geliyor galiba bu sefer Selamiyle
Şaka bi yana ilk sezonunu 1.sınıfta izlemistim mezun oldum bitti. Okulu bitirmemi mi bekliyorlarmış.
Bir selamiyede saplantili kiz yazar Birol guven @cokiyitvciDoğru vallahi Selami geri döner şimdi eski dizisine. Havuç da olsun ama orijinali bari. @Angelica @Keith Long
Doğru vallahi Selami geri döner şimdi eski dizisine. Havuç da olsun ama orijinali bari. @Angelica @Keith Long
Hayır olursa diyoruz.Öyle birşeymi var göndemde ki
Zero Tunayi Bile Aldatma yazdilarYazar vallahi.
Arka sokaklar Secim sonucunu bekliyorÖyle birşeymi var göndemde ki
Zero Tuna da çok iyi oyuncu idi.Zero Tunayi Bile Aldatma yazdilar
Arka sokaklar Secim sonucunu bekliyor
Zero Tunayi Bile Aldatma yazdilar
Arka sokaklar Secim sonucunu bekliyor
10.sezon olur Çocuklar Duymasın başlarsa başlamzdaTürker İnanoğlu'nun ciddi bir rahatsızlığı yoktur umarım ona üzüldüm gerisine sevindim. Sonunda dualarım kabul oldu KURTULDUK
Allah korusun gelmesin diyorum ama Çocuklar Duymasın 12.sezon geliyor galiba bu sefer Selamiyle
Şaka bi yana ilk sezonunu 1.sınıfta izlemistim mezun oldum bitti. Okulu bitirmemi mi bekliyorlarmış.
ÇD ister misin yeniden başlasın Selami ile?10.sezon olur Çocuklar Duymasın başlarsa başlamzda
2015 te secim yokmuydu Ara VerdigindeGerçektenmi ya
ÇD istemem çünkü gerçek havuç olmaz sen istermydın başlamasınıÇD ister misin yeniden başlasın Selami ile?
2015 te secim yokmuydu Ara Verdiginde
Adamlar Tunaya bile aldatma sahnesi yazdilarÇD ister misin yeniden başlasın Selami ile?
Gerçek Havuç olursa yeniden başlasın zaten. Bence de yeniden başlamasın artık dizi. Sence? @Angelica İster miydin sen?ÇD istemem çünkü gerçek havuç olmaz sen istermydın başlamasını
Evet o bölüm çok kötü bir bölümdü. GEREKSİZDİ.Adamlar Tunaya bile aldatma sahnesi yazdilar
Gönül aldatildi
Dizi Asimile olduEvet o bölüm çok kötü bir bölümdü. GEREKSİZDİ.