Damien Duff
Favori Üye
bence 1 yıl bekliyebilirler bu defa ya yeni bir kadro oluşturacaklar sihirli annem gibi exxende @cokiyitvciSenaryodan dolayı mı bitti yani pat diye sence?
bence 1 yıl bekliyebilirler bu defa ya yeni bir kadro oluşturacaklar sihirli annem gibi exxende @cokiyitvciSenaryodan dolayı mı bitti yani pat diye sence?
Yeni kadro ile hiç tutmaz.bence 1 yıl bekliyebilirler bu defa ya yeni bir kadro oluşturacaklar sihirli annem gibi exxende @cokiyitvci
Fair city nasıl beceriyor bu işi irlanda beceriyor zaten bu polisiye değilmi iyi bir senaryoyla her şey tutarYeni kadro ile hiç tutmaz.
Senaryo önemli.Fair city nasıl beceriyor bu işi irlanda beceriyor zaten bu polisiye değilmi iyi bir senaryoyla her şey tutar
@cokiyitvci
Güzel çirkin dizisinin senaristleri yazarsa iyi yazar daha önce ikisi yazdı 4 bölümSenaryo önemli.
seyirci internetten seyrediyormuş pazarları ben irlandadayken seyrettim kaçdefa kesildi reklamlardaUzamaktan yılan hikayesine dönen diziler zamanında bitirilemeyince başka etkenler devreye giriyor ve evren kendiliğinden bitiriyor gibi hissediyorum. Senelerdir bir şekilde yoluna devam eden dizi sırf geçen sezon sonunda bitirilemediği için bu hallere düştü izlemesem bile bu kadar yıldan sonra bu muameleyi hak etmedi diyebilirim.
aldatmalarda iyilik tutmadıseyirci internetten seyrediyormuş pazarları ben irlandadayken seyrettim kaçdefa kesildi reklamlarda
bence aşı konusundan sonra denekler değişti ondan sonra böyle bir düşüş oldu
tutması için şu anda yazılacak senaryo belli Engin müdürün metresi Selin komiser olacak
ancak böyle tutar artık
ya tiaka baskı geldi deneklerin yerini değiştirdi ondan dörde bir dizi hop diye
şu anda aldatmalar tutuyor ben internete geçmesini tercih ederim @Aserat @Yakamoz-Asi @cokiyitvci
sadakatsızin kopyası iyilik zaten..yasak elma baya tuttu 7.sezonu isteyen var..camdakım kızda kım kımı aldattığı belli değil.her kes hereksı aldatıyorYasak elma gibi diyorum @Doğan
kim kimi aldatıyor belli olmasın öyle senaryolar örneğin yalı çapkınısadakatsızin kopyası iyilik zaten..yasak elma baya tuttu 7.sezonu isteyen var..camdakım kızda kım kımı aldattığı belli değil.her kes hereksı aldatıyor
yalı çapkındada mı var aldatmalar.kim kimi aldatıyor belli olmasın öyle senaryolar örneğin yalı çapkını
isminide çapkın sokaklar tutar internete geçerse rahat eder
her kıza aşık oluyor @Doğanyalı çapkındada mı var aldatmalar.
başroldekı adam her kıza aşık olup kızları aldatıyor demekkı..oha yazcam her kıza aşık olursa .oha lafı ceza yemeyemde fav 10danher kıza aşık oluyor @Doğan
Riza baba emekli olur Engin Ekibin basina gecer Daha bitmedi Daha Yeni basliyoruzÇok ayıp oldu. @Keith Long
Umut yolcuları nedir?Riza baba emekli olur Engin Ekibin basina gecer Daha bitmedi Daha Yeni basliyoruz
Umut yolculari finali böyle bitmis
Küçük aga trafik kazasiyla bitti
Bir deniz hikayesi Trafik kazasi
Intihar girisimi
Güzel çirkin patlamayla
Bitti
Kanal d korkuyor
Yaptirmaz finali
Hepsi Kanal d de Erler filmin yaptigi
Dizilerin finalleri
Güzel çirkin
Bir deniz hikayesi
Küçük aga
@cokiyitvci
Erler filmin yaptigi çocuk sube ve ekibinin hikayesiUmut yolcuları nedir?
Güzel Çirkin dizisi nedir?Erler filmin yaptigi çocuk sube ve ekibinin hikayesi
13 bôlüm
Sinan yurdakul
Ahmet yurdakul iyi yaziyor
Ozan yurdakul ve Sinan yurdakul
Iyi yazamiyor
Baris Erdoğan ve meric Demiray iyi yazmisti
Güzel çirkin dizisini
Arka sokaklari dört Bölüm yazdilar
10.Sezonda
Erler filmin polisiye dizisiGüzel Çirkin dizisi nedir?
Karadayı çok iyi dizi idi.