Sonuçlar Fırsat vermiyor ki... iddaa usulü olsa zirvedeydim.
Iddaa beni sevmiiiii
Sonuçlar Fırsat vermiyor ki... iddaa usulü olsa zirvedeydim.
Sen kimin kazandığına mı oynuyordun alt üst kg var yok mu?Iddaa beni sevmiiiii
Sen kimin kazandığına mı oynuyordun alt üst kg var yok mu?
Bak sen dediğimi yap bir de böyle dene baktın olmuyor daha gene kendi bildiğin yönteme geçersin.Kim kazanır ona, diğer detaylar beni aşar.
Bak sen dediğimi yap bir de böyle dene baktın olmuyor daha gene kendi bildiğin yönteme geçersin.
Gene iddia mı?Ben bu Ocak ayını atlatayım ek para nereden kazanırım oralara dalacağım zaten.
Gene iddia mı?
Belki yardımım dokunur, aklına düşerse danışabilirsin.Başka ne olabilir ki.
Belki yardımım dokunur, aklına düşerse danışabilirsin.
Kumardan uzak durmanı tavsiye ederim.Acemi şansı bunlar. İş gerçek iddaa oynamaya geldi mi 0 çekiyoruz.
------
@12.Adam oyuna döner bence
Bence sen mac acmaKumardan uzak durmanı tavsiye ederim.
Ok.Oynamadan yazarım sana. Tüyo alırım. Iddaa dediysem buradaki iddaa yani, ama sistem aynı işliyordur.
Bağımlı olma da ne yaparsan yap.Tavsiyeye ne diyorsun @12.Adam
@Yakamoz-Asi çocuğa fazla yüklenmeyin bu sıralar Ben zaten yakasını bırakmıyorum.Beni geçsin diye her maça 1-1 yazdım yine olmadı. Ne yaptımsa geçtirtemiyorum kendimi, bak @12.Adam kızıyorum amaHaftalik yorumunu bekliyoruz @12.Adam
Teşekkürler, dilimin döndüğünce birşey karaladık. Yalnız bu @hasanca gerçekten tam bir ruh hastası illa arkada bekleyecek ki öyle ivme kazansın ileride olunca rahatsız oluyor.
Fenerbahcede ki problemi cözdümTeşekkürler, dilimin döndüğünce birşey karaladık. Yalnız bu @hasanca gerçekten tam bir ruh hastası illa arkada bekleyecek ki öyle ivme kazansın ileride olunca rahatsız oluyor.