Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Şimdilik fena değil bu haftada bakalım bu akşamki maçlar ne olacak.

IMG_0251.jpg
IMG_0252.jpg

@MasacRE @ardaguler54 @The_Erinch @bazinga @12.Adam @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @MEnes @Angelica @Turkuazz @Tolstoyevski @emreemreu @Keith Long @cokiyitvci

16.Haftanında sonuna geldik.Bu Haftanın en yüksek puan toplayanı geçen haftanın sürpriz ismi olan Arda Güler oldu.Kendisini tebrik ediyoruz.Bu performans ile hem ikinciliği perçinledi hemde liderlik için en güçlü aday konumuna geldi.Haftanın kaybedeni ben oldum rezalet bir maç haftası geçiren konu sahibi 2 sıra birden kaybetti.
17.Hafta bu cumartesi başlıyor.Tahminlerinizi saat 15.30 a kadar tamamlayınız.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 119849Ekli dosyayı görüntüle 119850

@MasacRE @ardaguler54 @The_Erinch @bazinga @12.Adam @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @MEnes @Angelica @Turkuazz @Tolstoyevski @emreemreu @Keith Long @cokiyitvci

16.Haftanın sona erdi.Bu Haftanın en yüksek puan toplayanı geçen haftanın sürpriz ismi olan Arda Güler oldu.Kendisini tebrik ediyoruz.Bu performans ile hem ikinciliği perçinledi hemde liderlik için en güçlü aday konuma geldi.Haftanın kaybedeni ben oldum rezalet bir maç haftası geçiren konu sahibi 2 sıra birden kaybetti.
Sonradan katıldım normal. 😂

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

16.Haftanında sonuna geldik.Bu Haftanın en yüksek puan toplayanı geçen haftanın sürpriz ismi olan Arda Güler oldu.Kendisini tebrik ediyoruz.Bu performans ile hem ikinciliği perçinledi hemde liderlik için en güçlü aday konumuna geldi.Haftanın kaybedeni ben oldum rezalet bir maç haftası geçiren konu sahibi 2 sıra birden kaybetti.
------

@12.Adam hacı ya niye böyle yapıyon. Hani nisanda şov yapacaktım :A Bak ayıp oluyor. Beni geçmen lazım. Bu hafta geç diye her maça 1-1 dedim. Bak bu fırsatları kaçırma. Bir de o ne öyle tahminler. Hiç yapmasan admin sana 3 puan verecekti, 2 puan nedir ya :A:A

• Güldürdün
------

@12.Adam hacı ya niye böyle yapıyon. Hani nisanda şov yapacaktım :A Bak ayıp oluyor. Beni geçmen lazım. Bu hafta geç diye her maça 1-1 dedim. Bak bu fırsatları kaçırma. Bir de o ne öyle tahminler. Hiç yapmasan admin sana 3 puan verecekti, 2 puan nedir ya :A:A
O kadar da düşünerek yaptım ters köşe oldum. :A Bana mı bağlisin be adam.Uğraşma benle. :A

O kadar da düşünerek yaptım ters köşe oldum. :A Bana mı bağlisin be adam.Uğraşma benle. :A
hacı susan volkanı siz kışkırttınız. Sen ve The erinch :X Ben sessiz sessiz tahmin yapıyordum arkamdan çekiştirdiniz. O zaman bu sene sizle eğleneceğiz. Her sene şampiyonluk da olmaz ayıp olur ama seni arkadan gelip nisandan geçmek benim şampiyonluğum olacak, hadi göster kendini bu hafta ve nisana kadar olan haftalarda geç beni :A

• Güldürdün
hacı susan volkanı siz kışkırttınız. Sen ve The erinch :X Ben sessiz sessiz tahmin yapıyordum arkamdan çekiştirdiniz. O zaman bu sene sizle eğleneceğiz. Her sene şampiyonluk da olmaz ayıp olur ama seni arkadan gelip nisandan geçmek benim şampiyonluğum olacak, hadi göster kendini bu hafta ve nisana kadar olan haftalarda geç beni :A
Boru değil etiket sahibiz.Gaza basıyorum ama marş basmıyor. :A

Hayalet Hasan 'ı birazda ben kışkırttım.Üzer mikasa hanım bu sezon benim adıma bambaşka olacak derken bunu beklemiyordum. O kadar çalışıyorum ama olmuyor bir türlü...
Benim 1 puan ile zamanında etiket kaçırmam gibi olursa o ayrı :A ama sonraki sene çabaladım be kapmıştım. Sen Dünya Kupasında aldın, yani seninde başarın var :Z

• Beğendim
Benim 1 puan ile zamanında etiket kaçırmam gibi olursa o ayrı :A ama sonraki sene çabaladım be kapmıştım. Sen Dünya Kupasında aldın, yani seninde başarın var :Z
Gümüş madalya aldım, sayın admin (şerlok beyciğim öyle hitap eder) @bazinga altın madalyayı bana verdi ama @BARON男爵 un hakkına girmiş olurdum hemen edit etti. :A
Senin hikaye tam kafayı yemelik. :A @hasanca ile konudaki geçmiş mesajlara göz atıyordum. @The_Erinch ile birlikte elimizle bir canavar yaratmışız.

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd