Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Ekli dosyayı görüntüle 119759

15.Haftanın toplu sonuçları ve puan tablosu.Haftanın en çok puan toplayan ismi @The_Erinch oldu ve iki basamaklı yükselerek ikinciliğe kuruldu.Haftanın kaybedeni ise 3 basamak gerileyen ismi sayın admin @bazinga oldu.

@emreemreu @Turkuazz @sezer @Tolstoyevski @MEnes @Angelica @gsdikel @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @batuhankaralar @hasanca @bazinga @ardaguler54 @12.Adam @The_Erinch @MasacREEkli dosyayı görüntüle 119760
Bir an bu hafta da mı haftanın kaybedeni olduk diye korktum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bu dünkü biten 15.haftanın yazısı.Yalnız görsel bundan böyle ilk 15 e kadar olacak zaten diğerleri koptu gitti. :A
Fenerbahce kongre üyeligi 1 ocak 2023 ten itibaren 50000 tl galiba bu Ziraat bankasina olan borclar icin olabilir
Isim hakki Ziraate geciyor sermaye parasi
------

@12.Adam @bazinga

IMG_0246.jpg
IMG_0247.jpg

Süper Lig Kicktipp'te 15.Haftanın Tahmin Tablosu

Bu Haftanın maçlarında puanlar kapanın elinde kaldı, hemen herkes tahminlerinde birer ikişer puan toplarken en yüksek puanı 3 kişi paylaştı . @Yakamoz-Asi , @MEnes , @Turkuazz 11 'er puanla liderliği paylaştılar.Haftanın dikkat çeken ismi 10 puan toplayıp 2 sıra birden yükselip ikinciliğe yükselen @ardaguler54 oldu.
Bu hafta ortalama giden bendeniz liderin 12 puan gerisine düştü.
@hasanca , @Gerekli24 , @12.Adam
@MasacRE , @ardaguler54 , @The_Erinch , @12.Adam , @bazinga , @batuhankaralar , @hasanca , @Yakamoz-Asi , @Gerekli24 , @Angelica, @MEnes , @Turkuazz

Ekli dosyayı görüntüle 119786Ekli dosyayı görüntüle 119787

Bu Haftanın maçlarında puanlar kapanın elinde kaldı, hemen herkes tahminlerinde birer ikişer puan toplarken en yüksek puanı 3 kişi paylaştı . @Yakamoz-Asi , @MEnes , @Turkuazz 11 'er puanla liderliği paylaştılar.Haftanın dikkat çeken ismi 10 puan toplayıp 2 sıra birden yükselip ikinciliğe yükselen @ardaguler54 oldu.
@MasacRE , @ardaguler54 , @The_Erinch , @12.Adam , @bazinga , @batuhankaralar , @hasanca , @Yakamoz-Asi , @Gerekli24 , @Angelica, @MEnes , @Turkuazz
Benim yazdigim spor Kulüpleri tescil konusuna Nediyorsun
------

@12.Adam

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 119786Ekli dosyayı görüntüle 119787

Düşmemişim bak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İddaa sitelerinden çalış :A Maçkolik mesela ben beğenerek kullanıyorum. @Angelica ya söyledim o yapar gibi oldu yapmadı. :A

Bir ara göz atayim. :A :A

Bende bakacam bundan sonra oraya :A
Benim gibi yapın, kaç kere katıldım her defasında Başarılı sonuçlar aldım.
2-1 yöntemi ve arada, bir iki hafta önce nasıl sonuçlar almış takımlar ona göre kazanan mı kaybeden mi diye ayarlıyorsanız gelir puancıklar :A

Bir ara göz atayim. :A :A
Üstelik iddia oynamışligin var. :A
Bende bakacam bundan sonra oraya :A
Neden düzenli bakmadın bir bak bir bakma :A
Benim gibi yapın, kaç kere katıldım her defasında Başarılı sonuçlar aldım.
2-1 yöntemi ve arada, bir iki hafta önce nasıl sonuçlar almış takımlar ona göre kazanan mı kaybeden mi diye ayarlıyorsanız gelir puancıklar :A
Sen başkasın canim ahtapotu bir tutar miyim? Ama baktığından haberim yoktu. :A

Son düzenleme: