- Reaksiyon puanı
- 115,829
- Puanı
- 1,060
Beni unutmaya devam edebilirsin çünkü katılım göstermeyeceğimSeni eklemeyi unuttum ya hemen aklıma gelince bu emojiyi kullandım.
Bu artı bir ne?
Beni unutmaya devam edebilirsin çünkü katılım göstermeyeceğimSeni eklemeyi unuttum ya hemen aklıma gelince bu emojiyi kullandım.
Bu artı bir ne?
Senin dışında da salanlar oldu.Etiket listesini azaltmayı planlıyorum.İlk 10 yeter.Beni unutmaya devam edebilirsin çünkü katılım göstermeyeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 119723
Haftanın sonuçları ve puan tablosu
@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @ardaguler54 @bazinga @hasanca @batuhankaralar @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @gsdikel @Angelica @MEnes @Tolstoyevski @sezer @Turkuazz ( Haftanın değerlendirmesi birkaç güne gelecektir.)
Beni üzen 3 sıra düşmüş olmak. Haftanın the biggest loser'ı olduk.Üzüldün mü? Çok bekletmem en geç salıya yetişir.
Şampiyonluk çok zor da şampiyonlar ligi ön elemesi kıran kırana.Beni üzen 3 sıra düşmüş olmak. Haftanın the biggest loser'ı olduk.
Konunun sahibi hala ilk 3’te.Haftanın kaybedeni sayın admin @bazinga ve konunun sahibi.
Karakartal sağolsun o olmasa 6.sırada tamamlayacaktım.Bu arada yeni hafta salı günü başlıyor.Konunun sahibi hala ilk 3’te.
Çok şükür Süper lig döndü de yüzümüz güldü be kardeşim neydi o Dünya Kupası rezilliği öyleEkli dosyayı görüntüle 119723
Haftanın sonuçları ve puan tablosu
@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @ardaguler54 @bazinga @hasanca @batuhankaralar @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @gsdikel @Angelica @MEnes @Tolstoyevski @sezer @Turkuazz ( Haftanın değerlendirmesi birkaç güne gelecektir.)
Keyfin şak, oturma organın yumuşak tabi.Çok şükür Süper lig döndü de yüzümüz güldü be kardeşim neydi o Dünya Kupası rezilliği öyle
Aramızda 32 puan fark varmış... Daha çooook maç var... Elbet bu devran döner...Çok şükür Süper lig döndü de yüzümüz güldü be kardeşim neydi o Dünya Kupası rezilliği öyle
Salı günü lig olduğunu unuttum iki maçlık kaybımız oldu boşunaEkli dosyayı görüntüle 119759
15.Haftanın toplu sonuçları ve puan tablosu.Haftanın en çok puan toplayan ismi @The_Erinch oldu ve iki basamaklı yükselerek ikinciliğe kuruldu.Haftanın kaybedeni ise 3 basamak gerileyen ismi sayın admin @bazinga oldu.
@emreemreu @Turkuazz @sezer @Tolstoyevski @MEnes @Angelica @gsdikel @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @batuhankaralar @hasanca @bazinga @ardaguler54 @12.Adam @The_Erinch @MasacREEkli dosyayı görüntüle 119760
Keşke kalan maçları da unutsaydın.Salı günü lig olduğunu unuttum iki maçlık kaybımız oldu boşuna