Zirve rekabetinde @The_Erinch dışında diyen olmamışUleeen ne adamlar var Hatay kazanır diyor. Bence bunlara ceza puanı vermek lazım
Günü Kütük @MEnes dışında tam puanla kapatan yok. Arkadan yalnız fena geliyor.
Daha yolumuz uzun, tek tek kapatacağım puan farklarını...Günü Kütük @MEnes dışında tam puanla kapatan yok. Arkadan yalnız fena geliyor.
Benden zarar gelmez... @hasanca tehlikeli arz edebilir 🤣🤣🤣🤣🤣
Günü Kütük @MEnes dışında tam puanla kapatan yok. Arkadan yalnız fena geliyor.
Ulan devre bitti sayılir nereye kapatıyorsun söküğünü dikemeyen mecnun...Daha yolumuz uzun, tek tek kapatacağım puan farklarını...
Çift kaşarlı salçalı sucuklu tost
Tehlikeli boyutu çoktan aşti, çığlık filmi serisine geçti. SksskkksllBenden zarar gelmez... @hasanca tehlikeli arz edebilir 🤣🤣🤣🤣🤣
Ulan devre bitti sayılir nereye kapatıyorsun söküğünü dikemeyen mecnun...
Çift kaşarlı salçalı sucuklu tost
Tehlikeli boyutu çoktan aşti, çığlık filmi serisine geçti. Sksskkksll
Sen arada kaldım dedin, ne deseydim?La siz beni gece gece şeker komasına sokarsınız. Erinç abi çikolata, sen tost hemide çift kaşarlı sucuklu @The_Erinch
Sen arada kaldım dedin, ne deseydim?
Ben sinirden ilgilenemiyorum o yenilgiden sonraLa siz beni gece gece şeker komasına sokarsınız. Erinç abi çikolata, sen tost hemide çift kaşarlı sucuklu @The_Erinch
Ben sinirden ilgilenemiyorum o yenilgiden sonra
Vee herkes sessizce ortamdan uzaklaşır.Konyaspor - Beşiktaş maçına 16 kişiden 12'si berabere biter demiş. Konyaspor kazanır diyen 4 kişi, Beşiktaş kazanır diyen ise yok. 🙄
Fenerbahce GalatasarayaKim yenildi