- Reaksiyon puanı
- 32,601
- Puanı
- 1,060
üzülme ben sana inanıyorum ilk 3e gireceksin, en kötü @12.Adam ile @The_Erinch i geçersinYorum olmayinca tadi tuzu yok
Tahminlerimden istediğim başarıyı sergileyemiyorum. 😡@12.Adam benim bölüm neden özel gösterilmiş bu hafta. Yoksa haftanın 1.si mi oldum Sana bilmediğin bir istatistik vereyim 1. hafta ben 3. başladım 3. bitirdim ilk yarıyı; sen ise 7. başladın şimdi 7. bitirdin. O dönemlerde sen 3.lüğe kadar çıktın ben de 7.liğe kadar düştüm. Ama gel gör ki ben seni haftalar önce uyarmıştım Sakalım yok diye dinlememezlik yapmamalıydın, senin yüzünden sakal bırakmaya başladım
------
@The_Erinch tebrik ederim @12.Adamı geçtin ilk devrede
------
üzülme ben sana inanıyorum ilk 3e gireceksin, en kötü @12.Adam ile @The_Erinch i geçersin
------
@bazinga iyisin moral bozmak yok bence 2. dönem ilk 3e girersin. Ben muhtemelen sallarım bizim iki kafadarın beni geçmesini sağlarım sen de o arada yoluna devam edersin 😉
Gene anca kendi takımımızdan puan alabilmişiz 😁😁18.Haftanın Panoraması
Haftanın en yüksek puan toplayan ismi 8 puanla manyak tahminci @hasanca oldu. Bir sıra yükselen @Yakamoz-Asi ise 6 puanla haftayı tamamladı. @Gerekli24 haftanın sürprizine imza atarak kendini yeniden ilk 10 un içine attı.Sayın admin @bazinga ile @The_Erinch bu Haftanın kaybedeni olup birer sıra kaybettiler. Gelelim Zirveye @ardaguler54 geçen hafta 5 olan farkı 1 puan daha düşürdü. @MasacRE yanık kokusunu alıyor musun? Dikiştutmaz Sabri gene yerinde sayıyor.
Hakemsilerden kaynakli hic bir tahminim cikmaz 😂Gene anca kendi takımımızdan puan alabilmişiz 😁😁
Hakem yerine Hakemsilerin olduguYorum olmayinca tadi tuzu yok
Genel yorumun son cümlesinde kimi ima etmis olabilirim ?Gene anca kendi takımımızdan puan alabilmişiz 😁😁
18.Haftanın Panoraması
Haftanın en yüksek puan toplayan ismi 8 puanla manyak tahminci @hasanca oldu. Bir sıra yükselen @Yakamoz-Asi ise 6 puanla haftayı tamamladı. @Gerekli24 haftanın sürprizine imza atarak kendini yeniden ilk 10 un içine attı.Sayın admin @bazinga ile @The_Erinch bu Haftanın kaybedeni olup birer sıra kaybettiler. Gelelim Zirveye @ardaguler54 geçen hafta 5 olan farkı 1 puan daha düşürdü. @MasacRE yanık kokusunu alıyor musun? Dikiştutmaz Sabri gene yerinde sayıyor.
Yürek mi yedin?Hedef Hasancayı geçmek
Yürek mi yedin?
Valla Barbunya yedim ama hasanca yı geçmezsem içim rahat etmeyecek
Ömer, Görüyor musun? Kimler , kimlerle beraber?
Telif nedeniyle videolu hali atılmamıştır.
Telif nedeniyle videolu hali atılmamıştır.
🤪🤪🤪🤪🤪Şuan ben resmen şok 😱 @The_Erinch
2 haftadır puanlarımdan memnun değilim. Toparlanmak lazım
Şer ittifakına hazırlanıyorum 😁😁😁😁 @Yakamoz-Asi @12.Adam2 haftadır puanlarımdan memnun değilim. Toparlanmak lazım
Daha beter ol, @ardaguler54 geçer inşallah.2 haftadır puanlarımdan memnun değilim. Toparlanmak lazım