batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,907
- Puanı
- 1,061
@bazinga adminim beni korkutuyorsun ama. O nasıl bir puan öyle. Bu hafta şöyle bir moda bürünmüşsün resmen...
N'oldu hani vız gelir , tırıs giderdi.Oturma organın üçbuçuk atıyor.@bazinga adminim beni korkutuyorsun ama. O nasıl bir puan öyle. Bu hafta şöyle bir moda bürünmüşsün resmen...
![]()
Bütün atakları savuşturacağız evelallahN'oldu hani vız gelir , tırıs giderdi.Oturma organın üçbuçuk atıyor.![]()
Şeyin mi tutuşuyor?Bütün atakları savuşturacağız evelallah![]()
Senin yerin ne düşer,ne de çıkar.Kendi halinde takılıyorsun.Ben bu sezonu artık saldım çayıra mevlam kayıra o derece umutsuz vakka ben de![]()
Ben Hakemsilerin oldugu bir ligi önemsemiyorumBen bu sezonu artık saldım çayıra mevlam kayıra o derece umutsuz vakka ben de![]()
Hakemsilerin oldugu süper lig diye aciklamak lazim19.Haftanın Panoraması
Bu hafta sayın admin @bazinga tam 15 puan toplayarak büyük vurgun yaptı.Geçen haftaki 11 puanlık farkı 5 e indirerek lider @MasacRE ye "benim olduğum yerde kimse istirahat edemez "dedi.Haftanın tartışmasız lideri olan sayın admin iki sıra birden uçarak ikinciliğe yükseldi. Bu haftanın sürprizini 10 puan toplayarak ,3 sıra birden yükselen @Angelica gerçekleştirdi.Sayın adminden sonra @The_Erinch , Melek ile birlikte en çok puan toplayan iki isimden biri oldu.
Düş yakamdan Osman@12.Adama (dedeye) sahip çıkalım![]()
İlk 10 içinde en düşük puan alan zat-ı muhterem oldu bu hafta
Hadi o neyse de yakamozu da bozdun. Ne güzel adım adım zirveye giriyordu. Aramızdaki olaya soktun mahvettin, 2 haftadır kendine gelemiyor
O değil de bu kafayla Nisanı değil Martı göremeyceğiz
![]()
Panoramayı tablo ve etiket ile hepsini bir arada yap19.Haftanın Panoraması
Bu hafta sayın admin @bazinga tam 15 puan toplayarak büyük vurgun yaptı.Geçen haftaki 11 puanlık farkı 5 e indirerek lider @MasacRE ye "benim olduğum yerde kimse istirahat edemez "dedi.Haftanın tartışmasız lideri olan sayın admin iki sıra birden uçarak ikinciliğe yükseldi. Bu haftanın sürprizini 10 puan toplayarak ,3 sıra birden yükselen @Angelica gerçekleştirdi.Sayın adminden sonra @The_Erinch , Melek ile birlikte en çok puan toplayan iki isimden biri oldu.
30 dk kuralı varPanoramayı tablo ve etiket ile hepsini bir arada yap![]()
19.Haftanın Panoraması
Ekli dosyayı görüntüle 120114Ekli dosyayı görüntüle 120115
Ekli dosyayı görüntüle 120116
@MasacRE , @bazinga , @ardaguler54 , @hasanca , @The_Erinch ,@Yakamoz-Asi ,@12.Adam ,@batuhankaralar ,@Angelica ,@Gerekli24 ,@gsdikel, @MEnes, @sezer, @Tolstoyevski , @Turkuazz ,@emreemreu ,@araf, @Zeyno ,@Keith Long , @gfburaak
19.Haftanın Panoraması
Bu hafta sayın admin @bazinga tam 15 puan toplayarak büyük vurgun yaptı.Geçen haftaki 11 puanlık farkı 5 e indirerek lider @MasacRE ye "benim olduğum yerde kimse istirahat edemez "dedi.Haftanın tartışmasız lideri olan sayın admin iki sıra birden uçarak ikinciliğe yükseldi.Bu haftanın sürprizini 10 puan toplayarak ,3 sıra birden yükselen @Angelica gerçekleştirdi.Sayın adminden sonra @The_Erinch , Melek ile birlikte en çok puan toplayan iki isimden biri oldu.
Öncelikle ilk Hedefimiz 5.likGeçen haftaya gölge düştü bu hafta. Kötü bir haftaydı. Gerci pek ilgilenmedim de.![]()