Sonuçlar Fırsat vermiyor ki... iddaa usulü olsa zirvedeydim.![]()
Iddaa beni sevmiiiii
Sonuçlar Fırsat vermiyor ki... iddaa usulü olsa zirvedeydim.![]()
Sen kimin kazandığına mı oynuyordun alt üst kg var yok mu?Iddaa beni sevmiiiii![]()
![]()
Sen kimin kazandığına mı oynuyordun alt üst kg var yok mu?![]()
Bak sen dediğimi yap bir de böyle dene baktın olmuyor daha gene kendi bildiğin yönteme geçersin.Kim kazanır ona, diğer detaylar beni aşar.![]()
Bak sen dediğimi yap bir de böyle dene baktın olmuyor daha gene kendi bildiğin yönteme geçersin.![]()
Gene iddia mı?Ben bu Ocak ayını atlatayım ek para nereden kazanırım oralara dalacağım zaten.![]()
Belki yardımım dokunur, aklına düşerse danışabilirsin.Başka ne olabilir ki.![]()
Belki yardımım dokunur, aklına düşerse danışabilirsin.![]()
Kumardan uzak durmanı tavsiye ederim.Acemi şansı bunlar. İş gerçek iddaa oynamaya geldi mi 0 çekiyoruz.
------
@12.Adam oyuna döner bence
![]()
Bence sen mac acmaKumardan uzak durmanı tavsiye ederim.![]()
Ok.Oynamadan yazarım sana. Tüyo alırım. Iddaa dediysem buradaki iddaa yani, ama sistem aynı işliyordur.
Bağımlı olma da ne yaparsan yap.Tavsiyeye ne diyorsun @12.Adam![]()
@Yakamoz-Asi çocuğa fazla yüklenmeyin bu sıralarHaftalik yorumunu bekliyoruz @12.Adam![]()
Teşekkürler, dilimin döndüğünce birşey karaladık.
Fenerbahcede ki problemi cözdümTeşekkürler, dilimin döndüğünce birşey karaladık.Yalnız bu @hasanca gerçekten tam bir ruh hastası illa arkada bekleyecek ki öyle ivme kazansın ileride olunca rahatsız oluyor.
![]()