Benzer işler yapıp farklı şeyler beklemek ne kadar akıllıca...
Benzer değildi ya
Benzer işler yapıp farklı şeyler beklemek ne kadar akıllıca...
Benzer değildi ya
Objektif olduğunu düşündüğüm gizmen e soruyorum.Sizce "Sipahi " , "Teşkilat" a benzer yönleri var mı? Daha çarpıcı bir soruyla geliyorum. Show tv , Trt deki başarıyı görüp imrendi mi?güzel bir başlangıç yapmış Ömer dizisi. Ancak bu kadroyla daha farklı senaryolu dizi çekseler yine aynı reytinglerle başlardı kadro hatırına. Umarım güzel yerlere gelip sonradan yavaş yavaş düşen diziler gibi olmaz. Shitisel dizisini de izledim ve sakin bir dizi. Bizde ki hali de sakin sakin ilerliyor. Bir yerden sonra bu ağırlık seyirciye fazla gelebilir ama ben sevdim. İzlerim
YouTube kanalı daha yeni açıldığı için çok az abonesi var ve görüldükçe yayılıyor yeni diziler için normal bir durum.Ömer'in ilk bölümü sadece 170K izlenmiş, bölümün sahneleri ise 16 saat önce yayınlanmasına rağmen 3 - 8K civarı izlenmiş sadece. Bu diziden gelecek hafta büyük atak beklemek, bilmiyorum.
Bence Sipahi ve Teşkilat konu olarak birbirine çok benzer iki dizi. Özellikle ikisinin ilk bölümlerine bakan birisi olarak işleyişleri bile birbirine çok benziyorlardı. İşte yurt dışına kadar uzanan bir teşkilat (mit) hikayesi vs. Müşteri aynı yemeği iki kere yemedi bu sefer. Show tv teşkilat’ın başarısından mı imrendi bilmiyorum ama yukardan bir yerlerden seçim önü mit dizisi yapın talimatı gelmiş de olabilir emin değilim.Objektif olduğunu düşündüğüm gizmen e soruyorum.Sizce "Sipahi " , "Teşkilat" a benzer yönleri var mı? Daha çarpıcı bir soruyla geliyorum. Show tv , Trt deki başarıyı görüp imrendi mi?
Ola bilir, haklısın. Amma kısa videolarının izlenmesi komik derecede az.YouTube kanalı daha yeni açıldığı için çok az abonesi var ve görüldükçe yayılıyor yeni diziler için normal bir durum.
Paragrafın son cümlesi çok çarpıcı... Tw beni takip ediyor musunuz?Bence Sipahi ve Teşkilat konu olarak birbirine çok benzer iki dizi. Özellikle ikisinin ilk bölümlerine bakan birisi olarak işleyişleri bile birbirine çok benziyorlardı. İşte yurt dışına kadar uzanan bir teşkilat (mit) hikayesi vs. Müşteri aynı yemeği iki kere yemedi bu sefer. Show tv teşkilat’ın başarısından mı imrendi bilmiyorum ama yukardan bir yerlerden seçim önü mit dizisi yapın talimatı gelmiş de olabilir emin değilim.
Bence Sipahi ve Teşkilat konu olarak birbirine çok benzer iki dizi. Özellikle ikisinin ilk bölümlerine bakan birisi olarak işleyişleri bile birbirine çok benziyorlardı. İşte yurt dışına kadar uzanan bir teşkilat (mit) hikayesi vs. Müşteri aynı yemeği iki kere yemedi bu sefer. Show tv teşkilat’ın başarısından mı imrendi bilmiyorum ama yukardan bir yerlerden seçim önü mit dizisi yapın talimatı gelmiş de olabilir emin değilim.
Objektif olduğunu düşündüğüm gizmen e soruyorum.Sizce "Sipahi " , "Teşkilat" a benzer yönleri var mı? Daha çarpıcı bir soruyla geliyorum. Show tv , Trt deki başarıyı görüp imrendi mi?
Hayır sanmıyorum. Tw ismi neydi takip etmiyorsam takibe aliyim.Paragrafın son cümlesi çok çarpıcı... Tw beni takip ediyor musunuz?
ÖZELDEN YAZIYORUM.Hayır sanmıyorum. Tw ismi neydi takip etmiyorsam takibe aliyim.
Sosyal medya izlenmesi bir yerde önemli ama izlenmesi yüksek olan dizilerin aldığı sonuçları da biliyoruz.Ömer'in ilk bölümü sadece 170K izlenmiş, bölümün sahneleri ise 16 saat önce yayınlanmasına rağmen 3 - 8K civarı izlenmiş sadece. Bu diziden gelecek hafta büyük atak beklemek, bilmiyorum.
Ömer'in G.B. ile de kızılcıkla şerbetle uzaktan yakından alakası yok. Shtisel dizisinin uyarlaması.OGM'nin dizilerinden midem bulanmaya başladı. Masumlar Apartmanı tuttu diye GB'nin bütün kitaplarını sömürüp önümüze atacaklar şimdi. Bu furyanın en az 3 sezon gideri var daha...
Olursa 2. Sezon, güçlü oyuncuları bünyesine katar yapım.Ömer'in G.B. ile de kızılcıkla şerbetle uzaktan yakından alakası yok. Shtisel dizisinin uyarlaması.
Ömer'i izledim sonunda, tanıtımlarda totale çalışmışlar. Diziye 10 üzerinden 8 verdim. Tanıtımlardan daha güzeldi. Ama 2. Sezonu göreceğini düşünmüyorum. Shtisel'in ilk sezon finaliyle 180 derece ters bir finalle dizi biter.
Spoiler
Olur da 2. Sezon olursa o sezonda Ömer'in partneri kim olur sizce? Ben Devrim Özkan diyorum. Shulem Shtisel'in karakterini de bence Haluk Bilginer oynamalıydı.
Onur Bilge çok iyi oyuncudur, çıkacak mı bakalım diziden sonra?Ömer'in abisini oynayan kişi, ilerde çıkması muhtemel başka bir karakteri oynamalıydı bence.
Tahir - Onur Bilge
Babasının takdirini kazanmak uğruna yıllar önce hayallerinden vazgeçmiş. İçindeki boşluğu katı kurallara tutunarak doldurmaya çalışıyor ve bu yönüyle de Ömer'le sürekli çatışma halinde..
Orijinali izledin mi sen tamamını?Ömer'in ileride yanında çalışacağı ressam olmalıydı.