Ömer, 🎈’lar listesine zirvelerden bir yerlerden giriş yapacak bugünün sonuçlarından sonra muhtemelen…
Yok yok, seni kast etmedim. @Yakamoz-Asi
Ben izlemedim
Güzel Günler’e baktım.
Ömer, 🎈’lar listesine zirvelerden bir yerlerden giriş yapacak bugünün sonuçlarından sonra muhtemelen…
Tahminimin altında başlamış, şimdilik 🎈 dememe kararı aldım.Ben sok 😱 izlersin sanmistim.
valla merak ediyorum balon mu olacak yoksa tutacak mi
Vuramadı mı? Yeni, güçlü bir oyuncunun geldiği bölümde ABC1'de 1+ reyting düşmüş.Ömer'de Yasak Elma'ya "beklenen" darbeyi vuramadı. Vurmasını bekleyenlere bir şok daha.
Sırada hangi yeni dizi var şimdi de onu öne sürerler.
Ay bırakın artık yaa düşmüş hali bile 6+ almış neyin inadı bu. Üstelik 160 küsür bölümde olan bir dizi bu.Vuramadı mı? Yeni, güçlü bir oyuncunun geldiği bölümde ABC1'de 1+ reyting düşmüş.
Yasak elmada başrol senaryo tatlım isterlerse Kenan imirzalıoğlunu getirsinler enyıl küsken reyting dalgalı olur barıştıklatında 7,5-8 olur 6 sezondur bu böyleVuramadı mı? Yeni, güçlü bir oyuncunun geldiği bölümde ABC1'de 1+ reyting düşmüş.
Aynen çoğu kişi beğenmemiş bakalım 7 'ye falan yükselecek mi dizi ?Ömer'den çok olumsuz eleştiri okudum, dikkate alır düzeltirlerse 8lere çıkar, böyle kalırsa 5-6 reytingle kendi yağında kavrulur yeter artar ama vaov dedirtemez, köpürtemez.
Yaşayıp göreceğiz, mart sonu-nisan başı hali netleşir...
Yanlış bir günde başladı ondan dün ilk iş günü olduğu için dengemin şaştığı bir gündü, yeni uyanmıştım başladığı saatlerdeBen sok 😱 izlersin sanmistim.
valla merak ediyorum balon mu olacak yoksa tutacak mi
O senşn yaşınla ilgili erken çöküyonYanlış bir günde başladı ondan dün ilk iş günü olduğu için dengemin şaştığı bir gündü, yeni uyanmıştım başladığı saatlerde
Benzer işler yapıp farklı şeyler beklemek ne kadar akıllıca...Ömer iyi başlamış daha da yükselir diye düşünüyorum ben Sipahi adına üzüldüm Ömer fena etkilemiş bence ya
Yalniz Kalpler çok kaliteli bir günlük dizi olmuş, artarak çoğalsın inşallah. 🙏🙏Ömer güzel başlamış ikinci bölümde Yalı Çapkını gibi atak yapıp zirve bekliyorum.
Yasak Elma aradan düşüş yaşayarak dönmüş ama şu oranlar bile parmak ısırtır.
Bir Küçük Gün Işığı ab'de 3 altına düşmüş yine klasik ab ile totali arasında uçurum farkı olan ATV dizilerinden biri oldu.
Sipahi'nin finali kesinleşti diyebiliriz, üzüldüm.
Alparslan bu sezon düşük gidiyor gibi bu oranlarda seyredecek belli ki.
Yalnız Kalpler aşırı iyi başlamış. Günlük iş ve ilk günden 1'e yakın reyting almış.