- Reaksiyon puanı
- 112,706
- Puanı
- 1,060
Hem denk deyip hem rahatsız oldum demek?Bakmadım sonuçlara daha ama eşleşmeler çok denk bana göre
ya hemen oyla bari. Spoi verdim farkına varmadan
Hem denk deyip hem rahatsız oldum demek?Bakmadım sonuçlara daha ama eşleşmeler çok denk bana göre
İşte denk olunca rahat oy verilmiyor Mesela Sıla ile Ajda aynı grupta olmamalıydı, ikisine de oy vermek istemiyorum ben Bir şey olmaz spoiden ya ne olacakHem denk deyip hem rahatsız oldum demek?
ya hemen oyla bari. Spoi verdim farkına varmadan
İkisini de sevmediğini bilmiyordum. Biri açık ara yapmış. Diğerleri belirsiz ama sanki az çok belli yinedeİşte denk olunca rahat oy verilmiyor Mesela Sıla ile Ajda aynı grupta olmamalıydı, ikisine de oy vermek istemiyorum ben Bir şey olmaz spoiden ya ne olacak
İkisi için de elenmeli demiştim ya geçen tur niye şaşırdın Sıla açık ara yapmıştır kesinİkisini de sevmediğini bilmiyordum. Biri açık ara yapmış. Diğerleri belirsiz ama sanki az çok belli yinede
Ben Sıla nefretin daha ağır basar diye düşündüm Yalın’ın hiç mi hatrı yok?İkisi için de elenmeli demiştim ya geçen tur niye şaşırdın Sıla açık ara yapmıştır kesin
Sıla mı fark yedi yok artık Yoksa beni kandırıyor musun Dosi hanımBen Sıla nefretin daha ağır basar diye düşündüm Yalın’ın hiç mi hatrı yok?
Sonuçlar çok şaşırtıcı. Öyle diyeyim spoi vermememişim meğerse
Ya sus tamam. En azından kafan karışık artık oyla onu kurtul gitsinSıla mı fark yedi yok artık Yoksa beni kandırıyor musun Dosi hanım
Ya sus tamam. En azından kafan karışık artık oyla onu kurtul gitsin
Nenenin grubunda iki şarkı da dandik olduğu için oy vermekten kaçanlar var demek ki
Nenemi gece yollarım sana...72 estetikle...valalhi yatağında ters dönersinNenenin grubunda iki şarkı da dandik olduğu için oy vermekten kaçanlar var demek ki
Biride BerkBirisi @Angelica ’nın eksik oyu ondan
Sence@Angelica nın Sıla diyeceği belli zaten, ne diye bekletiyor ki oyunu
Kararsızmış gibi mi yapıyor
Sen çok eskilerde kalmışsın yeni durumlardan bihabersin. Erinç ve Deniz’den yiyeceği tripten korkuyordur daha az çekindiğinin desteklediği fark atmışsa artık etki etmez deyip diğerine oy verir@Angelica nın Sıla diyeceği belli zaten, ne diye bekletiyor ki oyunu
------
Tövbe bismillah böyle işkence mi olur abi ne yaptın sen
Forumdan giden sen misin ben mi belli değil Ama ortada hem Deniz var hem Sıla var bence o yüzden Sıla der yine deSen çok eskilerde kalmışsın yeni durumlardan bihabersin. Erinç ve Deniz’den yiyeceği tripten korkuyordur daha az çekindiğinin desteklediği fark atmışsa artık etki etmez deyip diğerine oy verir
Benim için aramdan önceki süreçler yeterli zaman dilimi. @MEnes ’in Snk zamanı bizlere dediği bir laf vardı “çok masumsun” sen şuan öylesinForumdan giden sen misin ben mi belli değil Ama ortada hem Deniz var hem Sıla var bence o yüzden Sıla der yine de
Biri daha yok mu? Dur birine bakacağım. Bir detay yakalamıştım@dosimosi 3.kaçakta Emrecan
Neyse ilgilenmiyorum zaten çok da önemli değilBenim için aramdan önceki süreçler yeterli zaman dilimi. @MEnes ’in Snk zamanı bizlere dediği bir laf vardı “çok masumsun” sen şuan öylesin
Diğer tarafta da Erinç var