Sen çok eskilerde kalmışsın yeni durumlardan bihabersin. Erinç ve Deniz’den yiyeceği tripten korkuyordur daha az çekindiğinin desteklediği fark atmışsa artık etki etmez deyip diğerine oy verir
Forumdan giden sen misin ben mi belli değil Ama ortada hem Deniz var hem Sıla var bence o yüzden Sıla der yine de
İki şarkıdan hangisini daha çok dinleyip daha çok top listene aldıysan haliyle onu seçersin. Destekleyenleri düşünme ama tabi oy kullanmamak senin tercihin.Hiç oy vermeyeceğim ben
İki şarkıdan hangisini daha çok dinleyip daha çok top listene aldıysan haliyle onu seçersin. Destekleyenleri düşünme ama tabi oy kullanmamak senin tercihin.
Vaaay be yoldaşım demek o kadar özlemiştin bu mesajları... Devamı ile ilgili şimdilik bir şey demeyeceğim, hayırlısı... @SherlockBurayı görmeden o destansı mesajlara cevabımı verdim canım yoldaşım Çok güzel bir başlangıç yaptın, devamını da bekliyoruz o şaheserlerin @Sherlock
------
Çeyrek final eşleşmelerinden rahatsızım Dosi hanım...
Ne güzel laftı ama o be... Adaşıma da az dememiştim çok masumsun diye... Kullanmayı severim, güzel laftır...Benim için aramdan önceki süreçler yeterli zaman dilimi. @MEnes ’in Snk zamanı bizlere dediği bir laf vardı “çok masumsun” sen şuan öylesin
Diğer tarafta da Erinç var
yillar @denizz19 'a yaramis
Büyük bir başarı kendinle gurur duy kara kuşak İbrahimoviç.yillar @denizz19 'a yaramis
------
vay be, artik sona geliyoruz. ne yapip ettik finali bu yil yapip yeni yila oylamayi birakmamis olacagiz @MasacRE @Yakamoz-Asi
kendimle gurur duyuyorum zaten 😎
kendimle gurur duyuyorum zaten 😎
2023 de kitaplarla başlayacağızzzz, otur kitap düşünnnn 😂🤣😂🤣2022 oylamasi da 1 Ocak 2023 de baslarsa süper olur yani.
Bu gariban hiç dinlenmesin mi yani2022 oylamasi da 1 Ocak 2023 de baslarsa süper olur yani.
Arı Maya, vızzz vızzz 😂👻Bu gariban hiç dinlenmesin mi yani
@The_Erinch ’in kitapları bitsin En Favori Üye’ye geçmeliyiz o da malum 2022’yi kapsıyor.
@Sherlock yılın enlerini açtığında kimler olacak veya olmayacak belli olur az çok
Ben zaten kitap etkinliği sırasında yavaşça 2022 listesini oluştururum. Bir sonraki tatilimizde de ona start veririm
Bu gariban hiç dinlenmesin mi yani
@The_Erinch ’in kitapları bitsin En Favori Üye’ye geçmeliyiz o da malum 2022’yi kapsıyor.
@Sherlock yılın enlerini açtığında kimler olacak veya olmayacak belli olur az çok
Ben zaten kitap etkinliği sırasında yavaşça 2022 listesini oluştururum. Bir sonraki tatilimizde de ona start veririm
Daha benim etkinlikte var unuttum sanma.Ama şimdi değil. Ama abim naz yapıyor gibi...Arı Maya, vızzz vızzz 😂👻
seninki hangisi?Daha benim etkinlikte var unuttum sanma.Ama şimdi değil. Ama abim naz yapıyor gibi...
En sevilen dünya kupası hangi dünya kupası olmuştur?seninki hangisi?
etkinlik yapacagina anket kismina sen konu ac ve oylayalim tek konuluk olabilir oEn sevilen dünya kupası hangi dünya kupası olmuştur?
Tmm yapmaya bakacağım.Hangi bölüme şey edeyim?etkinlik yapacagina anket kismina sen konu ac ve oylayalim tek konuluk olabilir o
@cokiyitvci 'nin günlük evetli hayirli tarzinda actigi anketler bölümüTmm yapmaya bakacağım.Hangi bölüme şey edeyim?