Sen çok eskilerde kalmışsınyeni durumlardan bihabersin. Erinç ve Deniz’den yiyeceği tripten korkuyordur
daha az çekindiğinin desteklediği fark atmışsa artık etki etmez deyip diğerine oy verir
![]()
Forumdan giden sen misin ben mi belli değilAma ortada hem Deniz var hem Sıla var bence o yüzden Sıla der yine de
![]()
İki şarkıdan hangisini daha çok dinleyip daha çok top listene aldıysan haliyle onu seçersin. Destekleyenleri düşünme ama tabi oy kullanmamak senin tercihin.Hiç oy vermeyeceğim ben![]()
İki şarkıdan hangisini daha çok dinleyip daha çok top listene aldıysan haliyle onu seçersin. Destekleyenleri düşünme ama tabi oy kullanmamak senin tercihin.
Vaaay be yoldaşım demek o kadar özlemiştin bu mesajları... Devamı ile ilgili şimdilik bir şey demeyeceğim, hayırlısı...Burayı görmeden o destansı mesajlara cevabımı verdim canım yoldaşımÇok güzel bir başlangıç yaptın, devamını da bekliyoruz o şaheserlerin
@Sherlock
------
Çeyrek final eşleşmelerinden rahatsızım Dosi hanım...
Ne güzel laftı ama o be... Adaşıma da az dememiştim çok masumsun diye... Kullanmayı severim, güzel laftır...Benim için aramdan önceki süreçler yeterli zaman dilimi. @MEnes ’in Snk zamanı bizlere dediği bir laf vardı “çok masumsun” sen şuan öylesin
Diğer tarafta da Erinç var![]()
yillar @denizz19 'a yaramis
Büyük bir başarı kendinle gurur duy kara kuşak İbrahimoviç.yillar @denizz19 'a yaramis
------
vay be, artik sona geliyoruz. ne yapip ettik finali bu yil yapip yeni yila oylamayi birakmamis olacagiz@MasacRE @Yakamoz-Asi
kendimle gurur duyuyorum zaten 😎
kendimle gurur duyuyorum zaten 😎
2023 de kitaplarla başlayacağızzzz, otur kitap düşünnnn 😂🤣😂🤣2022 oylamasi da 1 Ocak 2023 de baslarsa süper olur yani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu gariban hiç dinlenmesin mi yani2022 oylamasi da 1 Ocak 2023 de baslarsa süper olur yani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arı Maya, vızzz vızzz 😂👻Bu gariban hiç dinlenmesin mi yani
@The_Erinch ’in kitapları bitsin En Favori Üye’ye geçmeliyizo da malum 2022’yi kapsıyor.
@Sherlock yılın enlerini açtığında kimler olacak veya olmayacak belli olur az çok
Ben zaten kitap etkinliği sırasında yavaşça 2022 listesini oluştururum. Bir sonraki tatilimizde de ona start veririm![]()
Bu gariban hiç dinlenmesin mi yani
@The_Erinch ’in kitapları bitsin En Favori Üye’ye geçmeliyizo da malum 2022’yi kapsıyor.
@Sherlock yılın enlerini açtığında kimler olacak veya olmayacak belli olur az çok
Ben zaten kitap etkinliği sırasında yavaşça 2022 listesini oluştururum. Bir sonraki tatilimizde de ona start veririm![]()
Daha benim etkinlikte var unuttum sanma.Ama şimdi değil. Ama abim naz yapıyor gibi...Arı Maya, vızzz vızzz 😂👻
seninki hangisi?Daha benim etkinlikte var unuttum sanma.Ama şimdi değil. Ama abim naz yapıyor gibi...![]()
En sevilen dünya kupası hangi dünya kupası olmuştur?seninki hangisi?![]()
etkinlik yapacagina anket kismina sen konu ac ve oylayalimEn sevilen dünya kupası hangi dünya kupası olmuştur?![]()
Tmm yapmaya bakacağım.Hangi bölüme şey edeyim?etkinlik yapacagina anket kismina sen konu ac ve oylayalimtek konuluk olabilir o
@cokiyitvci 'nin günlük evetli hayirli tarzinda actigi anketler bölümüTmm yapmaya bakacağım.Hangi bölüme şey edeyim?![]()