İmdat çekici @dosimosiYıl bitmek üzereyken çok iyi yetiştiniz imdadımıza Dosi hanım
İmdat çekici @dosimosiYıl bitmek üzereyken çok iyi yetiştiniz imdadımıza Dosi hanım
Makul talepleri çabucak yerine getirmeyi severim. Bir şeye niyetlenirsem fazla bekletmeden aradan çıkarma benim işimYıl bitmek üzereyken çok iyi yetiştiniz imdadımıza Dosi hanım
Ok, dur gece tamamlayamadığım anket işini şey edeyim.Dur durduğun yerde.Makul talepleri çabucak yerine getirmeyi severim. Bir şeye niyetlenirsem fazla bekletmeden aradan çıkarma benim işim
Sıradaki gelsin sjsjjs
Onu geceye bırakalım mı dışardan yeni geldim bakıp kaçacağım yoğun bir gün bugün şarjımda az sjsjsjOk, dur gece tamamlayamadığım anket işini şey edeyim.Dur durduğun yerde.
Ben fırlatayım da sen daha sonra şey (edit) edersin.Onu geceye bırakalım mı dışardan yeni geldim bakıp kaçacağım yoğun bir gün bugün şarjımda az sjsjsj
İyi bari bekliyorum biraz daha ozamanBen fırlatayım da sen daha sonra şey (edit) edersin.
Kaptın bak hediyeyiİyi bari bekliyorum biraz daha ozaman
Bana laf yetiştirmeyi bırak çabuk olKaptın bak hediyeyi
Bitti de yazı işini şaapamadım.Bana laf yetiştirmeyi bırak çabuk ol
Şu an çok vaktim yok ama öyle kısaca ayarladığım yeterlidirBitti de yazı işini şaapamadım.
Az candan , çok veren maldan diye bir atasözümüz var.Şu an çok vaktim yok ama öyle kısaca ayarladığım yeterlidir
Hadi ben kaçtım. Görüşürüz sonraAz candan , çok veren maldan diye bir atasözümüz var.
Görüşürüz.Hadi ben kaçtım. Görüşürüz sonra