Gerek yok cidden boşverFark ile aldı ne yapalım Geniş Aile vs Leyla ile Mecnun anketi yapacağım bir ara ama acaba artık erkene mi alsam. Exxen'de başlamadan @Tolstoyevski @xdragxx
Gerek yok cidden boşverFark ile aldı ne yapalım Geniş Aile vs Leyla ile Mecnun anketi yapacağım bir ara ama acaba artık erkene mi alsam. Exxen'de başlamadan @Tolstoyevski @xdragxx
Seneye kalsın yoğun ve yorgun döneme girdik hepimizGerek yok cidden boşver
Aynen, o da vardı. Hatta bir ara gelmişti farklı bir kullanıcı adıyla şifresini unutmuştu, @bazinga eski kullanıcı adıyla birleştirmişti.Ulvi Ç de vardı
Ondan sonra adam foruma giremedi..Aynen, o da vardı. Hatta bir ara gelmişti farklı bir kullanıcı adıyla şifresini unutmuştu, @bazinga eski kullanıcı adıyla birleştirmişti.
Foruma döndüğünde kullanıcı adı The İmam'dı sanırım. Belki hayatına imam olarak devam ediyordur ve buraya girmeye vakti olmuyordur diyelim.Ondan sonra adam foruma giremedi..
Bazinga Ulvi'nin sonunu getirdi maalesef.
Yok daha farklı bir şeydiForuma döndüğünde kullanıcı adı The İmam'dı sanırım. Belki hayatına imam olarak devam ediyordur ve buraya girmeye vakti olmuyordur diyelim.
Aaaa herkesin yeri ayrı.Aşk-ı Memnu tayfasısın sandım
------
Şimdi baktım meğer Suskunlar'a elenmiş
Çeyrek Final | Suskunlar vs Leyla ile Mecnun | En Özlenilen Dizi
Ankette yer alan hangi dizi yarı finale yükselsin? Suskunlar Leyla ile Mecnun Kısaca kurallar: Bu turda 2 dizinin eşitlik durumunda düello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy...fav10.net
Kullanıcı adını yanlış hatırlamışım, Mylasa imiş.Yok daha farklı bir şeydi
https://fav10.net/forum/threads/ulvi-Ç-döndü.281821/
Olay bu. Bazinga vicdan azabı da çekmiş zaten..
İlahiyat okuyor diye aklında öyle kalmış benceKullanıcı adını yanlış hatırlamışım, Mylasa imiş.
Foruma en son gireli hemen hemen üç yıl olmuş. Bu yazışmalardan sonra (21 Ağustos'ta) bir daha hiç girmemiş.
En azından kullanıcı adını yanlış hatırlasam da, okuduğu bölümünü bilmişim.İlahiyat okuyor diye aklında öyle kalmış bence
Hiç sorma içim kan ağladı bu etkinlikte... Çok beklemediğim yerlerden darbeler yedim... Çok tüyler ürpertici bir sonuçtu ama yapacak bir şey yok...O vesaire anketine hiç girme, boş ver. İkisinin yeri bende ayrı ama Leyla ile Mecnun bir tık daha önde.
Çok fazla mücadele verdin, ondan mı tersine çıktı sonuçlar acaba @MEnes? Biz olmalıydık biz.
Hep @Tolstoyevski savundu diye oldu bütün bunlar.Hiç sorma içim kan ağladı bu etkinlikte... Çok beklemediğim yerlerden darbeler yedim... Çok tüyler ürpertici bir sonuçtu ama yapacak bir şey yok...
Ben @Tolstoyevski ye dedim sen savunma ben savunurum diye ama nerde bir kulağından girdi, diğerinden çıktı. Ters tepti.Hep @Tolstoyevski savundu diye oldu bütün bunlar.
Sonunda @dosimosi sahalara dönüyor demek. Şimdiden yerimizi alalım o zaman.En Özlenilen Dizi 3. etkinliği ile kaldığı yerden devam edecek. Şimdilik henüz hangi yılları seçeceğim kesinleştirmedim. 2016-2019 yılları olur büyük olasılıkla.
Foruma adapte olup alışma sürecimi tamamlayıp 2023’ün başlarında start veririm
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğini öncesinde yapıyorduk. Bu kez öyle mi yaparım yoksa direk yarışmaya mı geçeriz zamanla netleştiririm
Foruma bir nebzede olsa hareketlilik katar umarım
Bilmeyenler için ilk etkinlik böyle sonuçlanmıştı:
En Özlenilen Dizi 1990-2009 Sona Erdi! | Kazanan: Hayat Bilgisi
Haftalardır süren yarışmamızda nihayet sona ulaştık. 72 dizinin yarıştığı etkinlikte,1990-2009 yılları arasında yayınlanmış ve final yapmış diziler arasında kazanan Hayat Bilgisi oldu🤗 Bu güzel etkinlikte oylama yapan herkese teşekkürler :Z Kazanan: Hayat Bilgisi Finalistler: Hayat Bilgisi &...fav10.net
hiç bir zaman eskisi gibi olamam ama yerinde ve dozunda takılırız Gececi de olamıyorum ama şuan saat farkımız fazla, çok hissettirmez belkiSonunda @dosimosi sahalara dönüyor demek. Şimdiden yerimizi alalım o zaman.
Olsun sen döndün ya biz buna da razıyız. Senin düzenlediğin etkinlikler her zaman ilgi çekici ve kaliteli işler oluyor. O yüzden benim için sevindirici bir gelişme.hiç bir zaman eskisi gibi olamam ama yerinde ve dozunda takılırız Gececi de olamıyorum ama şuan saat farkımız fazla, çok hissettirmez belki
Yakında tatilimiz başlıyor. Değerlendireyim dedim