En Özlenilen Dizi 2010-2015 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar

@xdragxx kardeşimle mazi canlandı gözümde. Forumun ilk zamanları az mı Geniş Aile muhabbeti yapardık? :D @cevaa kardeşim de var bak, kullanıcı adı bile aynı. :D Onu da geçtim, Geniş Aile ile bağlantılı daha birçok isim vardı forumda. :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Aşk-ı Memnu tayfasısın sandım :A
------

Şimdi baktım meğer Suskunlar'a elenmiş :A

Aaaa herkesin yeri ayrı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
O vesaire anketine hiç girme, boş ver. İkisinin yeri bende ayrı ama Leyla ile Mecnun bir tık daha önde. :D

Çok fazla mücadele verdin, ondan mı tersine çıktı sonuçlar acaba @MEnes? Biz olmalıydık biz. :A
Hiç sorma içim kan ağladı bu etkinlikte... Çok beklemediğim yerlerden darbeler yedim... Çok tüyler ürpertici bir sonuçtu ama yapacak bir şey yok... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
En Özlenilen Dizi 3. etkinliği ile kaldığı yerden devam edecek. Şimdilik henüz hangi yılları seçeceğim kesinleştirmedim. 2016-2019 yılları olur büyük olasılıkla.
Foruma adapte olup alışma sürecimi tamamlayıp 2023’ün başlarında start veririm :A
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğini öncesinde yapıyorduk. Bu kez öyle mi yaparım yoksa direk yarışmaya mı geçeriz zamanla netleştiririm:A
Foruma bir nebzede olsa hareketlilik katar umarım :A

Bilmeyenler için ilk etkinlik böyle sonuçlanmıştı:

En Özlenilen Dizi 3. etkinliği ile kaldığı yerden devam edecek. Şimdilik henüz hangi yılları seçeceğim kesinleştirmedim. 2016-2019 yılları olur büyük olasılıkla.
Foruma adapte olup alışma sürecimi tamamlayıp 2023’ün başlarında start veririm :A
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğini öncesinde yapıyorduk. Bu kez öyle mi yaparım yoksa direk yarışmaya mı geçeriz zamanla netleştiririm:A
Foruma bir nebzede olsa hareketlilik katar umarım :A

Bilmeyenler için ilk etkinlik böyle sonuçlanmıştı:

Sonunda @dosimosi sahalara dönüyor demek. :oley:Şimdiden yerimizi alalım o zaman. :Z

Sonunda @dosimosi sahalara dönüyor demek. :oley:Şimdiden yerimizi alalım o zaman. :Z
hiç bir zaman eskisi gibi olamam ama yerinde ve dozunda takılırız :A Gececi de olamıyorum ama şuan saat farkımız fazla, çok hissettirmez belki :A

Yakında tatilimiz başlıyor. Değerlendireyim dedim :A

• Harika
Reactions: Cervantes
hiç bir zaman eskisi gibi olamam ama yerinde ve dozunda takılırız :A Gececi de olamıyorum ama şuan saat farkımız fazla, çok hissettirmez belki :A

Yakında tatilimiz başlıyor. Değerlendireyim dedim :A
Olsun sen döndün ya biz buna da razıyız. :A Senin düzenlediğin etkinlikler her zaman ilgi çekici ve kaliteli işler oluyor. O yüzden benim için sevindirici bir gelişme. :A

• Harika
Reactions: Dosi