En Özlenilen Dizi 2010-2015 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar

Leyla ile Mecnun, Behzat Ç., Geniş Aile ya da Ezel olmalıydı. @MEnes kardeşimle etkinliğini kınıyoruz. :D

@Sherlock, @Tolstoyevski de müsaitlerse kınayabilirler. :A
LİM'i savunanların başında geldim bu etkinlikle, sizler ortamda yokken ben tek başıma bayrak mücadelesi veriyordum.. :A

Fark ile aldı ne yapalım :A Geniş Aile vs Leyla ile Mecnun anketi yapacağım bir ara ama acaba artık erkene mi alsam. Exxen'de başlamadan :A @Tolstoyevski @xdragxx

Gerek yok bence bu kadar yoğun anketler döneminde hele ki zaten diziler üzerine anketler yapılırken boşver :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and Dosi
@Araf seninde fikrini alalım kazanan ve rakibi ile alakalı :A
@cehennet sen varmıydın bu oylamalarda?

Vardım. Suskunlar ile ilgili derin muhalefetler yapmıştım @Tolstoyevski 'nin deyimiyle. Kazanması benim için iyi oldu ama diğer finalist Aşkı Memnuydu. O daha çok hakediyordu. Benim favorim Ezel'di.:D

Vardım. Suskunlar ile ilgili derin muhalefetler yapmıştım @Tolstoyevski 'nin deyimiyle. Kazanması benim için iyi oldu ama diğer finalist Aşkı Memnuydu. O daha çok hakediyordu. Benim favorim Ezel'di.:D
Benim favorim kazandı ama Ezel'e de hayır demezdim :A Güzellerde bana çok zıt oylamalar yapıyordun. Kızıyordum sana biraz :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Fark ile aldı ne yapalım :A Geniş Aile vs Leyla ile Mecnun anketi yapacağım bir ara ama acaba artık erkene mi alsam. Exxen'de başlamadan :A @Tolstoyevski @xdragxx
O vesaire anketine hiç girme, boş ver. İkisinin yeri bende ayrı ama Leyla ile Mecnun bir tık daha önde. :D
LİM'i savunanların başında geldim bu etkinlikle, sizler ortamda yokken ben tek başıma bayrak mücadelesi veriyordum.. :A

Gerek yok bence bu kadar yoğun anketler döneminde hele ki zaten diziler üzerine anketler yapılırken boşver :A
Çok fazla mücadele verdin, ondan mı tersine çıktı sonuçlar acaba @MEnes? Biz olmalıydık biz. :A

Kimlere oy verdiğimi net hatırlamıyorum. Özgü Namal konusunda biraz üzerinize gelmiştim. Bugün @Tolstoyevski hatırlattı yine :F
Aman Özgü Namal favorim bile değildi. 1-2 oy ile veya düelloya sebep olan oylar veriyordun. Her zamanda aktif olmadığın için tam benim zamanımda gelip oy verdi demişliğim oldu :A
------

@serhatt sen varmıydın hatırlamıyorum ama bak ne yaptık finalde :A Murat Yıldırım için eminim sevinirsin :A

Aman Özgü Namal favorim bile değildi. 1-2 oy ile veya düelloya sebep olan oylar veriyordun. Her zamanda aktif olmadığın için tam benim zamanımda gelip oy verdi demişliğim oldu :A

Tolstoyevski yönetiyorken oy vermemde problem yoktu yani.:A iyi denk gelmiş. Etkinlik yapmayı seviyorsan biraz çile çekmen lazım.:F

------

@serhatt sen varmıydın hatırlamıyorum ama bak ne yaptık finalde :A Murat Yıldırım için eminim sevinirsin :A
Aaa ben yoktum. :A Murat'ım her şeyin en iyisini hak ediyor, ilk kez hayırlı bir sonuç çıkmış forumdan. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Niye laf atayım be? 😱
Aşk-ı Memnu tayfasısın sandım :A
------

Sen de eklendin ama bu kadar kınayan varsa, nasıl kazandı, çok ilginç. :A
Şimdi baktım meğer Suskunlar'a elenmiş :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular