Noterle yüz yüze konuşursam inanırım sadeceSiz o belgelere de bir bahane bulursunuz![]()
------
Nelerle yüzlelmiyorum diyor sude Reyis benim mi kulaklarım sağır oldu anlamadım
Son düzenleme:
Noterle yüz yüze konuşursam inanırım sadeceSiz o belgelere de bir bahane bulursunuz![]()
Yalnız Nisa hariç kimse öyle aman aman bir oy almamışNoterle yüz yüze konuşursam inanırım sadece
------
Nelerle yüzlelmiyorum diyor sude Reyis benim mi kulaklarım sağır oldu anlamadım@Emre Ozansoy @Angelica @Maskeli Fedai
Tablo doğruysaYalnız Nisa hariç kimse öyle aman aman bir oy almamışKur farkının önemi burda ortaya çıkıyor
![]()
Benim noterim nuri alçodurYalnız Nisa hariç kimse öyle aman aman bir oy almamışKur farkının önemi burda ortaya çıkıyor
![]()
Eskiden noter onaylı belgeleri paylaşırdı, şimdi de paylaşsın. Hoş yine de inandıramaz pek ama olsun.![]()
Loser adaşlar hala ağlıyor.Geçen sene 4 kere girmiş potaya bu da tutmuyor)
![]()
Survivor 2021 - Vikipedi
tr.wikipedia.org
------
Dediklerinin hiçbir yerinde noter mührü yokben de hayali sms oranları paylaşırım
![]()
Halkın adamı macun instagramda ilk kez yorum siliyor; barış finalde kaybettiğinde bile bunu yapmamıştı ağlayanlar belli
Çok ağlıyorsunuz bıktı adam.Halkın adamı macun instagramda ilk kez yorum siliyor; barış finalde kaybettiğinde bile bunu yapmamıştı ağlayanlar belli![]()
Nuri alço bile macunun karşısında kendisi her zaman daha güvenilir biri olmuşturÇok ağlıyorsunuz bıktı adam.![]()
Anıl'ın Ayıya %1 Ayşe'ye %2 farkla elenmesi bu tablodaki en üzücü yerO değil de cia lar Anıl Ayşe Hikmet in toplamı kadar batuş oy aldı dediğinde @MasacRE ile @The_Erinch inanmamıştı; o sms te batuş. %43 diğerleri %57 almış @Angelica nın cia kankaları yanılmaz![]()
Sus rezil oldun
Çok güçlüyüz kütük dostum. Üçümüz güçlerimizi birleştirince Nisa reisim milleti yok ederek şampiyon olmuş. Ayşe'ye karşı %79-21 nedir be kardeşim bu nasıl bir güçtür böyle... @SherlockKütük dostumla efsaneyiz.. @MasacRE
Her şey performans değil. Reisimin güzel kalbi onu şampiyon yaptı
Ben anlamadım ne dediğini de twiti atan yüzsüzlerle yüzleşmiyorum dediğini söylemiş. Kendilerine iyi kudurmalar diliyorum yılan arkadaşlarıyla beraber. Uslu birer survivor olurlarsa belki reisim onların bir kez olsun kupaya dokunmalarına izin verirNoterle yüz yüze konuşursam inanırım sadece
------
Nelerle yüzlelmiyorum diyor sude Reyis benim mi kulaklarım sağır oldu anlamadım@Emre Ozansoy @Angelica @Maskeli Fedai
Şerlok beyciğim 24 yaşındaki bir kızın ağlatmadığı insan kalmadı zaten memlekette
Ablam saplamaya devam ediyorÇok güçlüyüz kütük dostum. Üçümüz güçlerimizi birleştirince Nisa reisim milleti yok ederek şampiyon olmuş. Ayşe'ye karşı %79-21 nedir be kardeşim bu nasıl bir güçtür böyle... @Sherlock
------
Her şey performans değil. Reisimin güzel kalbi onu şampiyon yaptı
------
Ben anlamadım ne dediğini de twiti atan yüzsüzlerle yüzleşmiyorum dediğini söylemiş. Kendilerine iyi kudurmalar diliyorum yılan arkadaşlarıyla beraber. Uslu birer survivor olurlarsa belki reisim onların bir kez olsun kupaya dokunmalarına izin verir
------
Şerlok beyciğim 24 yaşındaki bir kızın ağlatmadığı insan kalmadı zaten memlekette![]()
Ablana da iyi ağlamalar diliyorumAblam saplamaya devam ediyor
Bu arada Nisa dün doğum gününde barışın hediyesi tişörtü giymiş nerede kaldı şiddet olayı 😱 @Angelica @Emre Ozansoy
Hani 143 IQ ydü nasıl unuturAblana da iyi ağlamalar diliyorum
Reisim gardırobunda unutmuştur tişörtü![]()
Nagihan'ı desteklediğinde kızmıştı ama Demet Akalın cidden tam bir Queen.Ablam saplamaya devam ediyor
Bu arada Nisa dün doğum gününde barışın hediyesi tişörtü giymiş nerede kaldı şiddet olayı 😱 @Angelica @Emre Ozansoy
Çok zeki insanlarda dikkat dağınıklığı olurHani 143 IQ ydü nasıl unutur![]()
Macun rotayı kırmış seneye fenomenler vs. Eski yarışmacıların kardeşleri olacakmışÇok zeki insanlarda dikkat dağınıklığı olur![]()
Aslında eskiden o şekilde daha çok izleniyordu program reality ön plandaydı o zamanlarMacun rotayı kırmış seneye fenomenler vs. Eski yarışmacıların kardeşleri olacakmışPerformansın devri kapandı artık 4-5 reyting alır Max
------
İyi olmuş![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam da dolandırılmıştır umarım
![]()
Artık izlenmez fenomen görmek isteyen youtube, tiktok izler kim izleyecek 4 saatAslında eskiden o şekilde daha çok izleniyordu program reality ön plandaydı o zamanlar
Ben reisimi kalpten destekledim sadece![]()