Yata yata şampiyon oldu kendi bile dedi ki mücadele etmedim diye sizde buna seviniyorsunuz işte![]()
Loserlar sussun…
Yata yata şampiyon oldu kendi bile dedi ki mücadele etmedim diye sizde buna seviniyorsunuz işte![]()
Loserlar sussun…
Aha bizim marul kafa da gözükmüş ekranda
------
Eyvah vakit geldi... Badem diyecek hissediyorum![]()
Loserlar sussun…
Üçünüzü toplasak 1 cemile kaya etmezsiniz adamlıkta
Halkımıza mağdurspora prim vermedikleri için teşekkür ediyorum.@MasacRE
Cemile ablam son hikayesinde yargı dağıtmış.Üçünüzü toplasak 1 cemile kaya etmezsiniz adamlıkta@Emre Ozansoy
Kupa müzemizde…Mağdurluk yapmaya çalışan Nisaydı yalnız
KOMİK...Sırf yoldaşları üzülsün diye çektiği ihtiyaç kredisini komple Adem'e oy olarak gömen @MEnes ... Yakışmadı be, hiç yakışmadı hem de... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
KOMİK V2...Yoldaşımız dediğimiz insanın bize bunu yapmasını hiç beklemezdim. Paramparçayım... @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes
------
Bizim gücümüzü çok hafife alıyorlar canım yoldaşlarım... @Maskeli Fedai
Seda'nın da kıymetini bilememişiz... Dün Adem deyince sevmeye başladım.Bu kadını bırakıp Nisayı destekleyen @Maskeli Fedai nin yönelimi @serhatt lara galiba![]()
@MasacRE @Sherlock @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Angelica @Alos @The_Erinch @Cervantes @12.Adam
benim senaryomu avakado perisi var diye bırakanlara mesaj niyetinde oldu bu şampiyonBu kadını bırakıp Nisayı destekleyen @Maskeli Fedai nin yönelimi @serhatt lara galiba![]()
@MasacRE @Sherlock @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Angelica @Alos @The_Erinch @Cervantes @12.Adam