Demet ablam acımadan saplamışAdam ondan önce elendi ve yine ademe finali kaybettirdi![]()
boşuna son mağdur bükücü demiyorum ona
Demet ablam acımadan saplamışAdam ondan önce elendi ve yine ademe finali kaybettirdi![]()
boşuna son mağdur bükücü demiyorum ona
Demet ablam acımadan saplamış![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoy @12.Adam
Iyyy bunu da bir daha foruma almayalım. Ss @Angelica yüzüne tükür şunun. Ss
------
Teker teker gideceksiniz @Maskeli Fedai
------
Aklım bu olayda kaldı
Iyyy bunu da bir daha foruma almayalım. Ss @Angelica yüzüne tükür şunun. Ss
------
Teker teker gideceksiniz @Maskeli Fedai
------
Aklım bu olayda kaldı
Bu kadını bırakıp Nisayı destekleyen @Maskeli Fedai nin yönelimi @serhatt lara galiba![]()
@MasacRE @Sherlock @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Angelica @Alos @The_Erinch @Cervantes @12.Adam
Seda'nın çatlama sesleri buraya kadar geldiBu kadını bırakıp Nisayı destekleyen @Maskeli Fedai nin yönelimi @serhatt lara galiba![]()
@MasacRE @Sherlock @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Angelica @Alos @The_Erinch @Cervantes @12.Adam
Nisa reisim saplamış saplayacağını artık bu saatten sonra kim ne dese boşDemet ablam acımadan saplamış![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoy @12.Adam
Seda'nın çatlama sesleri buraya kadar geldiZaten o ve ekibi Adem'i desteklediklerini söylediği anda reisime olan destek çığ gibi büyüdü
------
Nisa reisim saplamış saplayacağını artık bu saatten sonra kim ne dese boş![]()
Aaaa tencere kapak gibiler
İyi yapmış Seda ablamHelal olsun Demete
------
Kızdım bile merak etme
------
Kızdım bile merak etme![]()
Anomm Nisanın adı açıklanınca terkmi etmiş orayı ben yeni gördüm valla![]()
Batuş girdiği 3 oylamadan 2sinde eleniyor diyordu macun milyonların izlediği programda yalan söylemiş 🤮🤮
İnandın mı cidden.Batuş girdiği 3 oylamadan 2sinde eleniyor diyordu macun milyonların izlediği programda yalan söylemiş 🤮🤮
Acun ne yapsa kabullendiremiyor sizlere
Orada demek istediği şey Batuhan geçen sene 1 kere potaya girdi Ayşe ve Aleyna potasına elendi bu sene de iki defa girdi ve birisinde elendi diğerinde birinci olmuş.Batuş girdiği 3 oylamadan 2sinde eleniyor diyordu macun milyonların izlediği programda yalan söylemiş 🤮🤮
Kütük dostumla efsaneyiz.. @MasacREAaaa tencere kapak gibiler
------
İyi yapmış Seda ablam![]()
Eskiden noter onaylı belgeleri paylaşırdı, şimdi de paylaşsın. Hoş yine de inandıramaz pek ama olsun.Acun ne yapsa kabullendiremiyor sizlere![]()
Geçen sene 4 kere girmiş potaya bu da tutmuyorOrada demek istediği şey Batuhan geçen sene 1 kere potaya girdi Ayşe ve Aleyna potasına elendi bu sene de iki defa girdi ve birisinde elendi diğerinde birinci olmuş.
Dediklerinin hiçbir yerinde noter mührü yokAcun ne yapsa kabullendiremiyor sizlere![]()
Noter belgesini kafasına göre paylaşamaz hukuksal belge çünküEskiden noter onaylı belgeleri paylaşırdı, şimdi de paylaşsın. Hoş yine de inandıramaz pek ama olsun.![]()
Üstünü karalayıp atıyordu eskiden, tekrar öyle atsın işte.Noter belgesini kafasına göre paylaşamaz hukuksal belge çünkü![]()
O değil de cia lar Anıl Ayşe Hikmet in toplamı kadar batuş oy aldı dediğinde @MasacRE ile @The_Erinch inanmamıştı; o sms te batuş. %43 diğerleri %57 almış @Angelica nın cia kankaları yanılmaz
Üstte de yazdım kafasına göre paylaşamazGeçen sene 4 kere girmiş potaya bu da tutmuyor)
![]()
Survivor 2021 - Vikipedi
tr.wikipedia.org
------
Dediklerinin hiçbir yerinde noter mührü yokben de hayali sms oranları paylaşırım
![]()
En son 2017'de atmıştı o da çok tepki gelmişti diyeÜstünü karalayıp atıyordu eskiden, tekrar öyle atsın işte.![]()
Paylaşır merve büyüksaraç reyiz haklıymışÜstte de yazdım kafasına göre paylaşamaz
------
En son 2017'de atmıştı o da çok tepki gelmişti diyeBu arada bu mantıkla Barış'ın sms sonuçlarına da inanmamanız lazım
![]()
Siz o belgelere de bir bahane bulursunuzPaylaşır merve büyüksaraç reyiz haklıymış![]()