Yooo ne mana😱 Turabi ve Hilmicem i elemiş kadın fanı gırlaOlabilir ama fanı en az olan kişi de o![]()
Neyse batuş NAGİYİ de geçti oyun sayısında 😱 @Cervantes @12.Adam
Yooo ne mana😱 Turabi ve Hilmicem i elemiş kadın fanı gırlaOlabilir ama fanı en az olan kişi de o![]()
Ohoo kaç sene önceki olay oYooo ne mana😱 Turabi ve Hilmicem i elemiş kadın fanı gırla
Neyse batuş NAGİYİ de geçti oyun sayısında 😱 @Cervantes @12.Adam
3 tane sürpriz eleme oldu ; Yasin, Atakan, Anıl diğerleri beklenendi zatenOhoo kaç sene önceki olay oO zamanlar fanlar bu kadar etkili değildi bu sezon çok farklı
![]()
Balaban twinsle kazanacağızReisim nerede patlama yapacağını iyi bilirSon dörtte yerimizi aldık. Bundan sonra hedef şampiyonluk artık
@xemrexxx @12.Adam @Cervantes @Maskeli Fedai @Sherlock
Evrim 13 tane potadan çıktı be, bundan büyük sürpriz mi var3 tane sürpriz eleme oldu ; Yasin, Atakan, Anıl diğerleri beklenendi zatenne fanı
Neyse Kemal girişken sizi satıyoıoooırrrr
------
Batuş, badem, Nizaaaa, yalako ve malşe tt listesinde Queen Nagi, ayucuk, Ogesu yok 😱 @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica @12.Adam @Cervantes @BARON男爵
Diğerlerinden güçlü olduğu zamanla ortaya çıktı
Araba kıl payı gitmiş olabilir ama reisim bugün son 4'e adını yazdırdı Şerlok beyciğim. Sen de izleyince bu ikili çok güçlü şeklinde reisimize güç verdik..PAYLAŞMAK İÇİN PUSUDA BEKLİYORDUM BE KARDEŞİM... FAKAT REİSİM EN KRİTİK NOKTADA UÇUŞA GEÇTİ, BÜYÜK SMS ÖNCESİ GÜZEL OLDU...
Yalnız Ayşe Survivor'a en son katılan yedekDüzcespor daha yeni 300 oyunu geçmiş batuş ve Nagi 450 oyuna gidiyor şimdi bunlar eşit mi. Ss
Canım yoldaşım pamuk gibi oldum. 😍Berkandan sonra en az sms i potoslu alır![]()
Twisttir yanılıyorsun
Kapaaaakkk 🤩Evrim 13 tane potadan çıktı be, bundan büyük sürpriz mi var![]()
Olsun o kadar fırsat geldi takım seçimlerinde, karışmasında kendi öne çıkmadıYalnız Ayşe Survivor'a en son katılan yedekNormalde bu çok büyük dezavantaj ama önceden tanındığı ve büyük bir kitlesi olduğu için dezavantaj oluşturmadı ona bu durum
![]()
Gazoxun kapıağını kapat gazı kaçmasınCanım yoldaşım pamuk gibi oldum. 😍
Twisttir yanılıyorsun
Kapaaaakkk 🤩
Yok bu gazoz kapağı değil, bildiğin tıpaOlsun o kadar fırsat geldi takım seçimlerinde, karışmasında kendi öne çıkmadı
------
Gazoxun kapıağını kapat gazı kaçmasın![]()
Böyle kaçacaksın bu lafların üstüne az kaldı hain melunYok bu gazoz kapağı değil, bildiğin tıpa@MasacRE
Hak eder demedim bir derece dedim. En azından 50%'in üzeründeler. Bütün sezon boyunca öyle oldular. Ayşe ile yarışan Nisanın 35%'den 45%'lere yükselmesi olası bir ihtimal.Hem %35 ile oynayan haksız şampiyon olmasın diyorsun hem en kötü erkek olan Batuhan olursa hak eder diyorsun![]()
![]()
KRALİÇEM BE.. BOŞUNA SULTAN DEMEDİK.. @MasacRE@Maskeli Fedai nin aşkitosu Seda da Hikmeti destekliyor 😱
@MasacRE @Cervantes
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Her türlü hakaretlere, kışkırtmalara rağmen önce patates tayfayı sonra da çakma dövüşçüyü evine yollayan YÖRÜK HİKMET vallahi seni destekleyeceğiz.. Dün de inanılmaz bir konuşma yaptı.. Halkı arkamıza aldık gümbür gümbür ilerliyoruz.. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Cervantes