onların kuyruk acısı hala geçmedi@MasacRE ogesunun oyları sayılmamış @BARON男爵 ile itiraz edin![]()
@Cervantes @12.Adam @The_Erinch @Angelica @Maskeli Fedai @Sherlock
onların kuyruk acısı hala geçmedi@MasacRE ogesunun oyları sayılmamış @BARON男爵 ile itiraz edin![]()
@Cervantes @12.Adam @The_Erinch @Angelica @Maskeli Fedai @Sherlock
Ayucuk ogesuyu da eleyecekKüçük atakanı bilmem de küçük ogeadayı yakından hissetmiştir o arkadaş bugün eminim![]()
O yüzden diyorum ya sosyal medya desteği hiç olmadığı kadar artmış durumda. Ayşe de tam olarak öyle bir isim. 2020, 2021 çok ön plana çıkmış durumda. 2021'de sonlara kalan kişiler ve 2020'den Cemal Can gelse onlar da eminim şu an burada olurlardı.Nisa ilelerler @MasacRE babasının, anasının telefonunu yürütüp sms atacak yaş kitlesi destekliyor kızı.. İlerler daha o.
Dediğin gibi Nagihanın sms durumunu bilmiyoruz ama bireyselde orada kafa tutabileceği erkekler olacaktır.
Ve Balan örneği doğru.. Poyraz dururken Balaban şampiyon oldu.. Hikmeti de yapabilirler...
Atakan, Batuhana, "" 9 kanka 9 😆😆😆"" "
@BARON男爵 @Zeyno
Sen Ogeday'ı düşünmeyi boşver Nagihan'ı düşün. Dokunulmazlık alarak potadan kaçma devri bitti artıkAyucuk ogesuyu da eleyecekBerkan hariç hepsine elenir bence palmiye
@Maskeli Fedai de hala şokta mı yoksa hikmete attığı sms lerden 10.000tl gelen faturasını ailesi görüp faturayı monte mi ediyor meluna
Nagi nin finali garanti macun abim işini bilirO yüzden diyorum ya sosyal medya desteği hiç olmadığı kadar artmış durumda. Ayşe de tam olarak öyle bir isim. 2020, 2021 çok ön plana çıkmış durumda. 2021'de sonlara kalan kişiler ve 2020'den Cemal Can gelse onlar da eminim şu an burada olurlardı.
------
Sen Ogeday'ı düşünmeyi boşver Nagihan'ı düşün. Dokunulmazlık alarak potadan kaçma devri bitti artık![]()
Örneği kim verdi?Nisa ilelerler @MasacRE babasının, anasının telefonunu yürütüp sms atacak yaş kitlesi destekliyor kızı.. İlerler daha o.
Dediğin gibi Nagihanın sms durumunu bilmiyoruz ama bireyselde orada kafa tutabileceği erkekler olacaktır.
Ve Balan örneği doğru.. Poyraz dururken Balaban şampiyon oldu.. Hikmeti de yapabilirler...
Atakan, Batuhana, "" 9 kanka 9 😆😆😆"" "
@BARON男爵 @Zeyno
bu sezon adaletsizlik üzerine adaletsizlik yapıyorlar sisteme bak resmen en başarı olana değil en fazla oyuna çıkanlara avantaj sağlıyorMacun abim puan sistemine geçmiş birebir ve % liği bırakıp ; Nagi 1.; batuş 2. Düşman çatlatıyorum![]()
@The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @dosimosi @Angelica @Cervantes @BARON男爵 @12.Adam
Elenen leri dahil edince
1-nagi
2-sema
3-anıl
4-batuş
Final 4lümü çok adil şekilde kurmuşumama kader
![]()
TV8 - TÜRKİYE'NİN EĞLENCE KANALI
TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.www.acunn.com
Oyları atıcan mı ayucuğuna bu akşam 'TUNA NEHRİ AKMAM DİYOR, AYI HİKMET ŞAMPİYON OLMADAN DÖNMEM DİYOR..
Yarıştığı sezonda Semih sakatlandıktan sonra rakipsiz kaldığı için şampiyon olan birisini fazla abartmışlardı.. Neyseki bugün Ayım'ın pençesinden nasibini aldı ve elendi.. Geçen hafta demiştim 3-4 kişiyi elemeden gitmeyiz diye arkamızda hem Antalya hem güreş camiası var. AYI HİKMET inanılmaz bir adam be Satakan'ı da postaladı..
WİNNER OLDUM.. GELİYORUZ.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Hem %35 ile oynayan haksız şampiyon olmasın diyorsun hem en kötü erkek olan Batuhan olursa hak eder diyorsunEn haksılıkların olduğu sezon şüphesiz.
Eğer Nagihan şampiyon olmazsa bir daha izlemem. Zaten 2020 en son yarım yamalak izlediğim seneydi. All Star diye izledim ama 35%'lik kızın şampiyon olmasını hazmedemem. 2020'de Nisa'yı seviyordum ama bu sene ne Ayşe ne Nisa haketmiyor. Yine Adem ve Batuhan şampiyon olursa bir derece. Berkan ve Ogedayın da sinsiliklerinden olmalarını istemiyorum.
Umarım en rezil sezonda bu zincir kırılır ve hiç olmazsa queen'i şampiyon görürüz.
Macun abim en iyi batuş diyorHem %35 ile oynayan haksız şampiyon olmasın diyorsun hem en kötü erkek olan Batuhan olursa hak eder diyorsun![]()
![]()
Kız cia @Angelica seninkine söyle çok konuşmasın. Ss @The_Erinch @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @12.Adam
sms arkadaşlığı ortaya çıkıyor merve,sema akşama kadar kalmaz onlar da post atarKız cia @Angelica seninkine söyle çok konuşmasın. Ss @The_Erinch @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @12.Adam
sms arkadaşlığı ortaya çıkıyor merve,sema akşama kadar kalmaz onlar da post atar
Koloni de ogesu ve Berkana destek istiyorsms arkadaşlığı ortaya çıkıyor merve,sema akşama kadar kalmaz onlar da post atar
Atacam tabi krala.. Dolarları bozdurdum.. @Sherlock @MasacRE
Antalya'da direk gösterisi yapıyordur o hain, ayıya oy toplamak için@Maskeli Fedai
Birde ciddi ciddi gaza gelmişler ayı elenecek diye.. Soda için bol bolBadem’i de gönderdik mi bu iş tamamdır.
Yalnız bu Ayıboğan Hikmet’in winnerlığını ne yapacağız ya, @Maskeli Fedai ilk kez kazanan tarafta.![]()
İfşalandık..Antalya'da direk gösterisi yapıyordur o hain, ayıya oy toplamak için@Maskeli Fedai