Emre Ozansoy
Moderatör
Oh beee Atakan gitti artık önümüzde hiçbir engel kalmadı şampiyonluk için geliyoruuuzzzzReklam bitti 3 dk ye öğreniyoruz![]()
Tam geçiyorduk be divatarı istatistikteOh beee Atakan gitti artık önümüzde hiçbir engel kalmadı şampiyonluk için geliyoruuuzzzz@Maskeli Fedai @Sherlock
Badem’i de gönderdik mi bu iş tamamdır.Oh beee Atakan gitti artık önümüzde hiçbir engel kalmadı şampiyonluk için geliyoruuuzzzz@Maskeli Fedai @Sherlock
Ogeday kaldı diye sevinmek yerine atakan gitti diye üzüldüm o kadar beklemiyordum....Ver oradan bana bir rakı... Gidiyorum ben...
Bu sene kötüydü cidden Atakan. Ayının da böyle garip bir destekçi ordusu olduğu için son anda Atakan'ın eleneceğini hissetmiştim. Reisi severim aslında ama şampiyonun Atakan'ın yancısı olduğu iddiaları vardı. Şimdi onlardan da kurtulacağız artık şampiyonun önünde kimse duramazTam geçiyorduk be divatarı istatistikte![]()
Hikmet 6.olacak sıra Ayşede sonra yalakodaGelecek elemede Hikmet giderse yarışmayı izlemeye tekrar başlayabilirim.![]()
Ayşe gönderir Hikmet'i.Hikmet 6.olacak sıra Ayşede sonra yalakoda![]()
SakatlıkBu sene kötüydü cidden Atakan. Ayının da böyle garip bir destekçi ordusu olduğu için son anda Atakan'ın eleneceğini hissetmiştim. Reisi severim aslında ama şampiyonun Atakan'ın yancısı olduğu iddiaları vardı. Şimdi onlardan da kurtulacağız artık şampiyonun önünde kimse duramaz![]()
Çok beklersin er meydanları pehlivansız kalmayacakAyşe gönderir Hikmet'i.![]()
Badem'in zaten gideceği yok da bu Ayıdan kurtulmak için de umudu kestim ben artık ya. Ne çok ayı seven varmış ülkede arkadaş anlamadım kiBadem’i de gönderdik mi bu iş tamamdır.
Yalnız bu Ayıboğan Hikmet’in winnerlığını ne yapacağız ya, @Maskeli Fedai ilk kez kazanan tarafta.![]()
Çok beklersin er meydanları pehlivansız kalmayacak![]()
Ben yakından takip ediyorum ayağını. Bugün biraz daha iyiydi. Çok daha iyi olacak yakında bomba gibi olacak şampiyonSakatlık
------
Sen de mi ayıya tutuldunSakatlık
------
Ayak fetişti misinBen yakından takip ediyorum ayağını. Bugün biraz daha iyiydi. Çok daha iyi olacak yakında bomba gibi olacak şampiyon
------
Sen de mi ayıya tutuldun![]()
Ayucuk Ogeday'ın tırnağı olamazAyak fetişti misin
Ayucuk yalako, Ayşe, ogesu, Adem den daha çok Hakediyor bence 2sini elesin en az![]()
Ayucuk yalako, Ayşe, ogesu, Adem den daha çok Hakediyor bence 2sini elesin en az![]()