TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evrim elese daha da güzel olurdu sanki ama olsun... :A

FVPjehNWQAEQwJO

Tam geçiyorduk be divatarı istatistikte:(
Bu sene kötüydü cidden Atakan. Ayının da böyle garip bir destekçi ordusu olduğu için son anda Atakan'ın eleneceğini hissetmiştim. Reisi severim aslında ama şampiyonun Atakan'ın yancısı olduğu iddiaları vardı. Şimdi onlardan da kurtulacağız artık şampiyonun önünde kimse duramaz :A

Bu sene kötüydü cidden Atakan. Ayının da böyle garip bir destekçi ordusu olduğu için son anda Atakan'ın eleneceğini hissetmiştim. Reisi severim aslında ama şampiyonun Atakan'ın yancısı olduğu iddiaları vardı. Şimdi onlardan da kurtulacağız artık şampiyonun önünde kimse duramaz :A
Sakatlık :A
------

Ayşe gönderir Hikmet'i. :A
Çok beklersin er meydanları pehlivansız kalmayacak :X

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Badem’i de gönderdik mi bu iş tamamdır. :A

Yalnız bu Ayıboğan Hikmet’in winnerlığını ne yapacağız ya, @Maskeli Fedai ilk kez kazanan tarafta. :A
Badem'in zaten gideceği yok da bu Ayıdan kurtulmak için de umudu kestim ben artık ya. Ne çok ayı seven varmış ülkede arkadaş anlamadım ki :A

Hikmet, Şuan Performans da sonuncu bir Nisa, Ayşe gibi isimler beklerken Atakanın elenmesi... Açıkçası şuan sadece 5.5 aydır izlediğim için son 2 haftaya bakarım. Oda arada sırada... Kendi adıma üzüldüm.

Bireyselde başta Badem olmak üzere birçok isimle karşılaşmalarını izlemek isterdim...

Yolu Açık Olsun Atakanın...