Macun abim Şeyma'nın nafakasını çıkarsın birazda.7 lerin savaşında reklam arası![]()
Macun abim Şeyma'nın nafakasını çıkarsın birazda.7 lerin savaşında reklam arası![]()
7 lerin savaşı derken ? @Cervantes7 lerin savaşında reklam arası![]()
İkiside yarıştığı sezonda 7. oldu.7 lerin savaşı derken ? @Cervantes
Murat rezalet sunuyor zaten, birde kötü bir hakem. Oyunlarda böyle haksızlıklarda hiç müdahale etmiyor kendisi ama koskoca ekipten niye kimse sesini çıkarmıyor anlamadım.
İkiside yarıştığı sezonda 7. oldu.@xemrexxx
------
Murat rezalet sunuyor zaten. Oyunlarda böyle haksızlıklarda hiç müdahale etmiyor kendisi ama koskoca ekipten niye kimse sesini çıkarmıyor anlamadım.
Zaten sezon başında küsüz dediklerinde hiç inanmamıştım, kendi sezonlarında birlikte az çirkeflik yapmadılar hani.@Maskeli Fedai nin aşkitosu Seda da Hikmeti destekliyor 😱
@MasacRE @Cervantes
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Koloni arkadaşını destekleyecek tabii ne var bunda@Maskeli Fedai nin aşkitosu Seda da Hikmeti destekliyor 😱
@MasacRE @Cervantes
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yalako ve ogesu da koloniydiKoloni arkadaşını destekleyecek tabii ne var bunda
Bir sonraki hikayesine de bak. Diğer arkadaşlarımı da seviyorum deyip Nisa ile Ayşe'yi yazmamış bir tek. KUDUUURRRR diyorum sadece![]()
Ogeday koloni değildi. Berkan da sonda satmıştı onlarıYalako ve ogesu da koloniydi![]()
Reisim arabayı alsın da şampiyon olmasa da olur bu saatten sonra. 1.6 m değerinde araba>Survivor şampiyonluğu
Nerenle izledin 😱Ogeday koloni değildi. Berkan da sonda satmıştı onları
------
Reisim arabayı alsın da şampiyon olmasa da olur bu saatten sonra. 1.6 m değerinde araba>Survivor şampiyonluğu![]()
Belli olmaz macuna
Sen nerenle izledin asılNerenle izledin 😱
------
Belli olmaz macuna![]()
Berkan yağmurun yazıldığı haftaya kadar koloniye aynı yazdı hep farklı yazdığında Nisa yı yazdıSen nerenle izledin asıl![]()