TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

KOLEJLERDE OKUYUP, SİTELERDE OTURAN ZENGİN BEBELERE İNAT KÜÇÜK YAŞTAN BERİ ÇALIŞIP DEVLET OKULUNDA OKUYAN YÖRÜK HİKMET'İ DESTEKLEYECEĞİZ.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Emre Ozansoy @Angelice
Kanımı donduruyorsun Hainli Fedai…

İnsanlara ahlaksız tekliflerde bulunan, arkasında mafyatik bir takım güçler bulunan leş bir herif bulmuşsun kendine desteklemek için…

And olsun ki ayıboğanı evine göndereceğiz… @MasacRE

Bu sitenin editörü sen misin @xemrexxx . Tam senin atacağın türde başlıklar atıyorlar. :A @MasacRE @BARON男爵 @12.Adam @The_Erinch @Angelica @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 117849

@xemrexxx daha iyi başlık atar bu ne böyle :A
------

KOLEJLERDE OKUYUP, SİTELERDE OTURAN ZENGİN BEBELERE İNAT KÜÇÜK YAŞTAN BERİ ÇALIŞIP DEVLET OKULUNDA OKUYAN YÖRÜK HİKMET'İ DESTEKLEYECEĞİZ.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Emre Ozansoy @Angelice
------

Troll vs yapmadan diyorum ayı en az üç dört kişiyi daha yollar..

Iyy hayatta desteklemem :A

Anıl bile bu performansıyla eleniyorsa Berkan şu tabloda ilk elenecek yarışmacıdır o zaman. Ogeday için bile emin olamıyorum bu saatten sonra.
------

Sayfalar daha birkaç saat önce eleneni paylaştı abla nasıl önde oluyorlar.

Nasıl öndeler demiştin bu sayfa bu tweti 9 Haziranda atmış Evrimi bilmiş aday olmadan elenir demiş Anılıda 9 haziranda twet atarak elenecek demiş bugüne kadar ki elenenleri bilmiş Acun istediği kadar bir kaç saat kala çekiyoruz desin yalan söylüyor:D

Opera Anlık Görüntü_2022-06-12_135953_twitter.com.png
------

Mobilden mi giriş yaptın?

Yok şuan laptoptayım

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Survivor tarihinin en skandal elenişlerinden birisidir bu artık ya. Bu adam zamanında All-Star'da kimseler tanımıyorken finale gitmişti, burada da performansı çok iyiydi ama son senelerin yarışmacılarının SMS gücü çok büyük muhtemelen sosyal medyanın da etkisiyle. Üzücü gerçekten...

Bak Acunun konseyi bir kaç saat önce çekiyoruz demesi yalan bu kanıtlandı kaç kere

2017'de de efendiliği ve düzgün karakteriyle kazanmıştı şampiyon. Yine aynısını yapacak diye umuyorum...

------

Adem'in o dağ ay*sını evine göndermesini merakla bekliyorum. :Z

Ne kadar değişik bir sezon bu böyle. Gerçek Survivor olan kişiler gidiyor, ajitasyon yapanlar kalıyor. Survivor artık tamamen duygu sömürüsü yarışmasına dönüşmüş maalesef. Onca emek ver, performans olarak ön plana çık ama gel ağlayanlara, sızlayanlara, mağdura yatanlara elen...
Sakatlık numarası yapan ogesu diyolla :A :A @The_Erinch

Neyse bu hafta bu üçlü aynı takımda olmalı diğerler 3e 3 gruplaşmış durumda direkt ilk aday olur Gruplaşma takıma düşen

Nisacılarla bu hafta daha yakın ittifak yapıcaz :AEkli dosyayı görüntüle 117845
------

Son 2 gündür yarıştırılmayan batuş 400 oyunu geçmiş 😱 Nagihan bu hafta da Nisa ile 2 turda 1 yarışursa batuş en çok yarışa çıkan olur, cennet mahallesi alişe döndü çocuk :(

Adem, Atakan ve Nagihan hariç herkes aday olur zaten artık. Nagihan dokunulmaz olup yazılmıyor. Atakan ile Adem'i de kimse yazmıyor zaten :A
------

------

Milletimiz ayı sevdiği için daha ilerlerse şaşırtıcı olmaz zaten senin ayı :A
------

Kanımı donduruyorsun Hainli Fedai…

İnsanlara ahlaksız tekliflerde bulunan, arkasında mafyatik bir takım güçler bulunan leş bir herif bulmuşsun kendine desteklemek için…

And olsun ki ayıboğanı evine göndereceğiz… @MasacRE
Hainli Fedai işte. Daha bir kere düzgün birisini desteklediğini görmedim. Nerede bir ayı, nerede bir barzo var. Hemen bulup yapışıyor ona :A @Maskeli Fedai

Adem, Atakan ve Nagihan hariç herkes aday olur zaten artık. Nagihan dokunulmaz olup yazılmıyor. Atakan ile Adem'i de kimse yazmıyor zaten :A
Nagi Queen aday olsa da değişen bir şey olmaz, önüne geleni devirir. :A Kadında Survivor'un gerektirdiği her şey var. Performans desen var, hikaye desen var, entrika desen hası var. Sen Survivor için doğmuşsun be Nagi ablam. :A @xemrexxx

Nasıl öndeler demiştin bu sayfa bu tweti 9 Haziranda atmış Evrimi bilmiş aday olmadan elenir demiş Anılıda 9 haziranda twet atarak elenecek demiş bugüne kadar ki elenenleri bilmiş Acun istediği kadar bir kaç saat kala çekiyoruz desin yalan söylüyor:D

Ekli dosyayı görüntüle 117851
------

Yok şuan laptoptayım
Bunlara inanmam ben. Kendine göre bir tahminde bulunup tutturmuştur büyük ihtimalle :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Hainli Fedai işte. Daha bir kere düzgün birisini desteklediğini görmedim. Nerede bir ayı, nerede bir barzo var. Hemen bulup yapışıyor ona :A @Maskeli Fedai
Ayıboğan Hikmet’i desteklemesi iyi oldu aslında Utku beyciğim, maksimum 2 haftaya eleneceği kesinleşti. :A @Maskeli Fedai

------

Milletimiz ayı sevdiği için daha ilerlerse şaşırtıcı olmaz zaten senin ayı :A
------

Bence bu hafta takımlara bağlı Atakan ya da Adem aday olabilir :A @Cervantes

Ayıboğan Hikmet’i desteklemesi iyi oldu aslında Utku beyciğim, maksimum 2 haftaya eleneceği kesinleşti. :A @Maskeli Fedai
Yok bu sefer tam kendine göre birini bulduğu için bu elenmiyor kolay kolay Şerlok beyciğim. Mesela önceki sene Aycan, bu sene prensesim prensesim dediği Yağmur gibi tiplerden hiçbir şey olmayacağı belliydi. Ama bu ayı başka bir olay şimdi :A @Maskeli Fedai

• İlginç
Reactions: Maskeli Fedai
17 gün sonra final varmış istanbulda ayucuk 6.mı olacak bu durumda fanlıkta @Maskeli Fedai yi geçtin nasıl savunmak bu hikmeti 😱 @MasacRE @The_Erinch
------

Furkan dede demiş ben değil :F
Nagihan'ı kastetmiştir o :A Sakatlık numarası yapan kişi Nagihan orada Ogeday değil :A
------

Bence bu hafta takımlara bağlı Atakan ya da Adem aday olabilir :A @Cervantes
4. aday olarak olabilirler ancak başka seçenek kalmaması durumunda :A

Nagi Queen aday olsa da değişen bir şey olmaz, önüne geleni devirir. :A Kadında Survivor'un gerektirdiği her şey var. Performans desen var, hikaye desen var, entrika desen hası var. Sen Survivor için doğmuşsun be Nagi ablam. :A @xemrexxx
Dün Anıl Nagi yüzünden elendi diye baya tepki gösterenler olmuş. Arada bir böyle tepkiyi yiyor ama ancak doğru zamanda batırırsa işleri yollarız evine tek bacaklıyı :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Nagihan'ı kastetmiştir o :A Sakatlık numarası yapan kişi Nagihan orada Ogeday değil :A
------

4. aday olarak olabilirler ancak başka seçenek kalmaması durumunda :A
Adem Batuhan ve Nagihan la aynı takımda olmazsa yazılabilir 1 dok. Kaybedilse de bence :X zaten Ayşe ve Hikmet banko aday ikisinin de seveni yok kalan yarışmacılar içinde ademi atarlar yanına

• Güldürdün
Reactions: MasacRE