Hikmet pertEvrim veya Ayşe elensin de bu abuk sistemi değiştirmek zorunda kalsın Acun
------
Ayı bugün rezalet![]()
Hikmet pertEvrim veya Ayşe elensin de bu abuk sistemi değiştirmek zorunda kalsın Acun
------
Ayı bugün rezalet![]()
Oyuna yeni girdiği halde Batuşunu gömdüHikmet pertdün 5 te 0 yapan ogesu 2 oyun daha kaybederse bugün o da pert
![]()
Oyuna yeni girdiği halde Batuşunu gömdüBatuş pert
![]()
Durun Evrim ogesuya laf atıyor
Reisim zayıf halkalara acımıyor...
Tatlı tatlı atışıyorlar, Evrim bizim düşmanımız değilDurun Evrim ogesuya laf atıyor![]()
Evrim e dost demek bu safozlukta kaçıncı seviyeReisim zayıf halkalara acımıyor...
------
Tatlı tatlı atışıyorlar, Evrim bizim düşmanımız değil![]()
@Angelica kazanma büyüsü yapmış ona işiniz zorBadem'e büyü yapmamız lazım kütük dostum.. @MasacRE
Ayıyı gömmesi keyif veriyor ama Ogeday'ı da yeniyor işte o kötüBadem'e büyü yapmamız lazım kütük dostum.. @MasacRE
Dost demedim düşman değil dedimEvrim e dost demek bu safozlukta kaçıncı seviye![]()
@The_Erinch @Maskeli Fedai
------
@Angelica kazanma büyüsü yapmış ona işiniz zor![]()
Hain kütüğe bakın hele Palmiye'yi ağlatsın sonuna kadar da Hikmet'e yenilsinAyıyı gömmesi keyif veriyor ama Ogeday'ı da yeniyor işte o kötü
Dost demedim düşman değil dedim![]()
Günün en güzel sözüAyıyı gömmesi keyif veriyor ama Ogeday'ı da yeniyor işte o kötü
Dost demedim düşman değil dedim![]()
Bademi biz az gömmedik zamanında bu günler de geçerHain kütüğe bakın hele Palmiye'yi ağlatsın sonuna kadar da Hikmet'e yenilsin![]()
Onu da satarım gerekirseBademi biz az gömmedik zamanında bu günler de geçerSiz kendi ayınızın derdine yanın
![]()
O yüzden mi davetimize icabet edemiyorsun...Biz her yerde her şartta varız aslaaaaannn.. @Sherlock
Şampiyonun şampuan oldu ağla.. @SherlockŞampiyonun bu aralar Bademe karşı şansı tutmuyor...
Ne zaman aldı iki sayı ben ne zaman görsem kaybediyor2 sayı aldı yeter bugün![]()
Şampiyonun doğru duruşu yeter...Şampiyonun şampuan oldu ağla.. @Sherlock