TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hikmet , Adem'e öyle bir fırsat veriyor ki Badem artık buradan kendine hikaye yaratıp işini kolaylaştırır. Bu gidişle final koltuğunu altın tepsi ile sunacaklar Adem'e. Zaten mağdura oynamak için yer arıyor, bunlarda yardımcı oluyorlar ona.
Aman boşver izleyip izleyip keyifleniyorum giderken büyük laf soktu sema ablam :A Atakan ın sondaki gülüşü @The_Erinch :F

@Angelica @12.Adam

Evrim ve Nisa'yı gömerken, Nagihan'ın hakkını vermiş. :A Bu sene Nagi- Sema yarışları derbi gibiydi resmen. Üzülme Sema reyis, Nagi Queen intikamını alacak 3 loser yarışmacıdan. :F Finale Badem kalmazsa Nagi'yi destekler artık Sema. :A
Neyse yakında ben de izlerken böyle paylaşıcam :A @Maskeli Fedai senşn direk gülü turabiye az çektirmemişti sahra reyiz :A

Neyse yakında ben de izlerken böyle paylaşıcam :A @Maskeli Fedai senşn direk gülü turabiye az çektirmemişti sahra reyiz :A

Güzel konuşmuş ama Sahra'yı görünce Berna Canbeldek'in kendisini nakavt edip diskalifiye olduğu an geliyor aklıma istemsizce. :F

Sen de haklısın be darbe en yakınından geldi sana da yazık be sana kalbine inecek yakında :A :A @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam @dosimosi @Cervantes @DR

Nisa gözünü globale dikti, Hull City taraftarına oynuyor. :A
Nisa reisim Nagihan'ı garanti sayısı yaptı :A
------

Neyse hala %60 ın üzerinde zirvede tek başımızayız Nagi Queen ile:X @The_Erinch @Alos @Sherlock @dosimosi

Çakmasını mı yapmışlar bu sayfanın :A