TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aslında en büyük hikaye Anıl'ın. Takım kaybettiği anda en güçlü olan Anıl'ı yazdı.

Bu arada Barış elenmedi, kendi çekildi. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ayşe'nin olduğu potada Sema gitmiş, şaka gibi. Takımlar tekrar karışmaz yada bireysele dönmez ise çirkef bacaksızı şampiyon yaparlar. :)

Seda gidince gönüllüler Evrim ve Nisa ile bütün oyunları kaybedecekti değil mi :))))

Seda gidince Sema kardeşinin intikamını alıp gönüllülere oyun vermeyecekti değil mi :)))))

Hadi şimdi en az kendin kadar sevimsiz kardeşinin yanına yallah Sema :)) Çok ağlıyordun kardeşin elendi diye. Kavuşmanız uzun sürmedi neyse ki :))))

Rakibimiz kalmadığına göre finale böyle gidiyoruz 👊👊 @dosimosi @Cervantes @Angelica @The_Erinch images - 2022-06-01T194535.243.jpeg
------

Seda gidince gönüllüler Evrim ve Nisa ile bütün oyunları kaybedecekti değil mi :))))

Seda gidince Sema kardeşinin intikamını alıp gönüllülere oyun vermeyecekti değil mi :)))))

Hadi şimdi en az kendin kadar sevimsiz kardeşinin yanına yallah Sema :)) Çok ağlıyordun kardeşin elendi diye. Kavuşmanız uzun sürmedi neyse ki :))))
Nagihan kalan 3 kadın yarışmacıyı üst üste koyup yenerken çok keyifli izleyeceğiz :A ağlayan seninkiler olacak :A

Rakibimiz kalmadığına göre finale böyle gidiyoruz 👊👊 @dosimosi @Cervantes @Angelica @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 117681
------

Nagihan kalan 3 kadın yarışmacıyı üst üste koyup yenerken çok keyifli izleyeceğiz :A ağlayan seninkiler olacak :A
Nagihan yanına Nisa'yı alacaktır, sıkıntı yok bizim için :A Ayşe ile Evrim'i sıra sıra tokatlarız kaslı ablamla beraber :A
------

Kız @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock nerede yoksa cia güçlerinle Nisa gibi kurvateledin mi onları :F
Düzenli izleyemedim bu hafta ama ara ara takip ettim :A Çok keyifli bir haftayı geride bıraktık 4'te 4 yapıp Sema'yı şutlayarak :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Nagihan yanına Nisa'yı alacaktır, sıkıntı yok bizim için :A Ayşe ile Evrim'i sıra sıra tokatlarız kaslı ablamla beraber :A
------

Düzenli izleyemedim bu hafta ama ara ara takip ettim :A Çok keyifli bir haftayı geride bıraktık 4'te 4 yapıp Sema'yı şutlayarak :A
Atakan ve Ogedayla aynı takıma düşmezse her hafta aday seninki :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE