Öldürüp doğrayıp etli mantıya harç diye koymuşdundur senNe bileyim nerdeler ben geç geldim foruma elektirikler yoktu![]()
Öldürüp doğrayıp etli mantıya harç diye koymuşdundur senNe bileyim nerdeler ben geç geldim foruma elektirikler yoktu![]()
Öldürüp doğrayıp etli mantıya harç diye koymuşdundur sen![]()
Öldürüp doğrayıp etli mantıya harç diye koymuşdundur sen![]()
Trafoya çarpık girmiş ve çarpılmışTöbe yarabbim Hannibal mı sandın beni sen
Sema elendi diyolla😱Ayşeyi sevmiyorlarmı bunlar![]()
Sema elendi diyolla😱
Hikmetin kardeşinin ayak numarası 48 miş tam senlikEvet okudum az önce gösterdiğim haber doğru çıkıcak sanırım emre
Bu oyunda bile coştular 🤷
Sema diyor cia @Angelica nın sayfalarıBence Ayşe elenecek.
Evrim yeni senaryo peşinde yersenBu oyunda bile coştular 🤷
Belanı arıyorsun galibaAslında en büyük hikaye Anıl'ın. Takım kaybettiği anda en güçlü olan Anıl'ı yazdı.
Bu arada Barış elenmedi, kendi çekildi.![]()

Nagihan kalan 3 kadın yarışmacıyı üst üste koyup yenerken çok keyifli izleyeceğizSeda gidince gönüllüler Evrim ve Nisa ile bütün oyunları kaybedecekti değil mi)))
Seda gidince Sema kardeşinin intikamını alıp gönüllülere oyun vermeyecekti değil mi))))
Hadi şimdi en az kendin kadar sevimsiz kardeşinin yanına yallah Sema) Çok ağlıyordun kardeşin elendi diye. Kavuşmanız uzun sürmedi neyse ki
)))
Nagihan yanına Nisa'yı alacaktır, sıkıntı yok bizim içinRakibimiz kalmadığına göre finale böyle gidiyoruz 👊👊 @dosimosi @Cervantes @Angelica @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 117681
------
Nagihan kalan 3 kadın yarışmacıyı üst üste koyup yenerken çok keyifli izleyeceğizağlayan seninkiler olacak
![]()
Düzenli izleyemedim bu hafta ama ara ara takip ettim
Atakan ve Ogedayla aynı takıma düşmezse her hafta aday seninkiNagihan yanına Nisa'yı alacaktır, sıkıntı yok bizim içinAyşe ile Evrim'i sıra sıra tokatlarız kaslı ablamla beraber
------
Düzenli izleyemedim bu hafta ama ara ara takip ettimÇok keyifli bir haftayı geride bıraktık 4'te 4 yapıp Sema'yı şutlayarak
![]()