Emre Ozansoy
Moderatör
Son Çekyalı ergen bükücü diyelim.Yağmur'a da queen demezsin be![]()
Son Çekyalı ergen bükücü diyelim.Yağmur'a da queen demezsin be![]()
Kim kimi büktü gördükSon Çekyalı ergen bükücü diyelim.![]()
İzleyicinin adaletsizliğinden... Yoksa kalması gereken biri varsa o da Yağmur'du.Kim kimi büktü gördük![]()
Canım yoldaşım bugün şov yapıyorsun şov.. @MasacREİzleyicinin adaletsizliğinden... Yoksa kalması gereken biri varsa o da Yağmur'du.![]()
Sesin çok çıkıyor kütük bugün..
Bugün modumuz budur
Teyzemin modu aynen ben..Bugün modumuz budurBen zurnacı, yaşlı teyze de Hainli Fedai
@xemrexxx @Emre Ozansoy @Sherlock @The_Erinch
Loserlı Fedai…Teyzemin modu aynen ben..
Sen nerden çıktın hain..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA… @Maskeli Fedai
Hainlock efendi Hainli Fedai @Maskeli Fedai ile dalga geçiyor gerçi @MasacRE de 2018 de yağmuru desteklemiş, sıvacılar team in en adam gibi adamı @DarkLegenD çıktı bu durumdaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA… @Maskeli Fedai
2018'de Yağmur desteklenesi birisiydi, bu sezonki gibi değildiHainlock efendi Hainli Fedai @Maskeli Fedai ile dalga geçiyor gerçi @MasacRE de 2018 de yağmuru desteklemiş, sıvacılar team in en adam gibi adamı @DarkLegenD çıktı bu durumda![]()
Bu anı kaçıracağımı mı sandın…Sen nerden çıktın hain..
@DarkLegenD bu konunun tillahı…Hainlock efendi Hainli Fedai @Maskeli Fedai ile dalga geçiyor gerçi @MasacRE de 2018 de yağmuru desteklemiş, sıvacılar team in en adam gibi adamı @DarkLegenD çıktı bu durumda![]()
Bunun intikamını alacağım sizden kütükler.. @MasacRE
Sırada Seda sultanın var şimdi...Bunun intikamını alacağım sizden kütükler.. @MasacRE
Bunun intikamını alacağım sizden kütükler.. @MasacRE
TEKERRRR TEKERRRR GİDECEKLER…Sırada Seda sultanın var şimdi...
Hainlock efendi Hainli Fedai @Maskeli Fedai ile dalga geçiyor gerçi @MasacRE de 2018 de yağmuru desteklemiş, sıvacılar team in en adam gibi adamı @DarkLegenD çıktı bu durumda![]()
Adamlık = Ben. 🤗😎🤙
Sırada Seda sultanın var şimdi...
Acun abim sultanımı kurtarır..TEKERRRR TEKERRRR GİDECEKLER…
Acun abimin kurtaracağı tek sultan Nisa reisim olur, çünkü reyting…Acun abim sultanımı kurtarır..
Reisimle arama girdiniz hainler.. @MasacREAcun abimin kurtaracağı tek sultan Nisa reisim olur, çünkü reyting…