Emre Ozansoy
Moderatör
Son Çekyalı ergen bükücü diyelim.Yağmur'a da queen demezsin be
Son Çekyalı ergen bükücü diyelim.Yağmur'a da queen demezsin be
Kim kimi büktü gördükSon Çekyalı ergen bükücü diyelim.
İzleyicinin adaletsizliğinden... Yoksa kalması gereken biri varsa o da Yağmur'du.Kim kimi büktü gördük
Canım yoldaşım bugün şov yapıyorsun şov.. @MasacREİzleyicinin adaletsizliğinden... Yoksa kalması gereken biri varsa o da Yağmur'du.
Sesin çok çıkıyor kütük bugün..
Bugün modumuz budur Ben zurnacı, yaşlı teyze de Hainli Fedai @xemrexxx @Emre Ozansoy @Sherlock @The_Erinch
Teyzemin modu aynen ben..Bugün modumuz budur Ben zurnacı, yaşlı teyze de Hainli Fedai @xemrexxx @Emre Ozansoy @Sherlock @The_Erinch
Loserlı Fedai…Teyzemin modu aynen ben..
Sen nerden çıktın hain..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA… @Maskeli Fedai
Hainlock efendi Hainli Fedai @Maskeli Fedai ile dalga geçiyor gerçi @MasacRE de 2018 de yağmuru desteklemiş, sıvacılar team in en adam gibi adamı @DarkLegenD çıktı bu durumdaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA… @Maskeli Fedai
2018'de Yağmur desteklenesi birisiydi, bu sezonki gibi değildi Kaç kez potadan çıkmıştı o sene kız, bu sene ilk potasında şutlandıHainlock efendi Hainli Fedai @Maskeli Fedai ile dalga geçiyor gerçi @MasacRE de 2018 de yağmuru desteklemiş, sıvacılar team in en adam gibi adamı @DarkLegenD çıktı bu durumda
Bu anı kaçıracağımı mı sandın…Sen nerden çıktın hain..
@DarkLegenD bu konunun tillahı…Hainlock efendi Hainli Fedai @Maskeli Fedai ile dalga geçiyor gerçi @MasacRE de 2018 de yağmuru desteklemiş, sıvacılar team in en adam gibi adamı @DarkLegenD çıktı bu durumda
Bunun intikamını alacağım sizden kütükler.. @MasacRE
Sırada Seda sultanın var şimdi...Bunun intikamını alacağım sizden kütükler.. @MasacRE
Bunun intikamını alacağım sizden kütükler.. @MasacRE
TEKERRRR TEKERRRR GİDECEKLER…Sırada Seda sultanın var şimdi...
Hainlock efendi Hainli Fedai @Maskeli Fedai ile dalga geçiyor gerçi @MasacRE de 2018 de yağmuru desteklemiş, sıvacılar team in en adam gibi adamı @DarkLegenD çıktı bu durumda
Adamlık = Ben. 🤗😎🤙
Sırada Seda sultanın var şimdi...
Acun abim sultanımı kurtarır..TEKERRRR TEKERRRR GİDECEKLER…
Acun abimin kurtaracağı tek sultan Nisa reisim olur, çünkü reyting…Acun abim sultanımı kurtarır..
Reisimle arama girdiniz hainler.. @MasacREAcun abimin kurtaracağı tek sultan Nisa reisim olur, çünkü reyting…