Maskeli Fedai
Favori Üye
Ben de İzmir'liyim 😳😳Benim hemşehrim o. Merak etme en güzel şekilde karşılayacağız prensesini
Ben de İzmir'liyim 😳😳Benim hemşehrim o. Merak etme en güzel şekilde karşılayacağız prensesini
Sen yallah Diyarbakır'aBen de İzmir'liyim 😳😳
Haftaya Seda parviz seviyesine düşer şimdiden %51 bakalım ne dicenKabil için yolun sonu.
Ayşe gidecek galiba... Şov yapıyor bugün.
Ayşe performans 1.si olup koloniyi bozacakAyşe, Nisa, Sude iyi, Evrim ile Seda berbat. Seda'nın seçim yapmaması lazım bu oyunda.
Hani kardeştikSen yallah Diyarbakır'a
Ne Yapmur'u ne de Sude'yi sana bırakmam Kardeşlik göstergesi olarak Seda sultanını bırakıyorum sana amaHani kardeştik
Sude'yi oyuna sokturmayıp böyle devam ederse olabilirAyşe performans 1.si olup koloniyi bozacak
Kurallar yüzünden çirkefin ağzını yüzünü kıramadım diye sinirinden ağlıyordurHikmet i ağlatan Nagi Queen @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @DarkLegenD i mezara gömer @dosimosi @Angelica @The_Erinch @serhatt @Alos @cookies Ekli dosyayı görüntüle 116822
Daha iyi macun ceza verirse oyu artar kraliçenin :"Acun'dan akşam fırça şov var. Kızıp kızıp en son 1 oyun ceza verecek @xemrexxx @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai
Haksız olduğu konuda ceza aldı diye de oyu artmasın be bir zahmetDaha iyi macun ceza verirse oyu artar kraliçenin :"
Seni pataklarım kütük..Ah be Evrim, ucundan gitti. Biraz hızlı olsa kazanacak da işte
------
Ne Yapmur'u ne de Sude'yi sana bırakmam Kardeşlik göstergesi olarak Seda sultanını bırakıyorum sana ama
------
Sude'yi oyuna sokturmayıp böyle devam ederse olabilir
Koloni naparda yapsın haklı olamaz bunu anlamadıysan izleme git @serhatt la uyuHaksız olduğu konuda ceza aldı diye de oyu artmasın be bir zahmet
Cidden birinin başına bir şey getirecek bugün.Seda atamıyorum ayağına ünlüleri sajatkama peşinde @MasacRE @Emre Ozansoy
Görkemli tabloCidden birinin başına bir şey getirecek bugün.