Maskeli Fedai
Favori Üye
Ben de İzmir'liyim 😳😳Benim hemşehrim o. Merak etme en güzel şekilde karşılayacağız prensesini![]()
Ben de İzmir'liyim 😳😳Benim hemşehrim o. Merak etme en güzel şekilde karşılayacağız prensesini![]()
Sen yallah Diyarbakır'aBen de İzmir'liyim 😳😳
Haftaya Seda parviz seviyesine düşer şimdiden %51 bakalım ne dicen
Ayşe gidecek galiba... Şov yapıyor bugün.![]()
Ayşe performans 1.si olup koloniyi bozacakAyşe, Nisa, Sude iyi, Evrim ile Seda berbat. Seda'nın seçim yapmaması lazım bu oyunda.
Hani kardeştikSen yallah Diyarbakır'a![]()
Ne Yapmur'u ne de Sude'yi sana bırakmamHani kardeştik![]()
Sude'yi oyuna sokturmayıp böyle devam ederse olabilirAyşe performans 1.si olup koloniyi bozacak![]()
Kurallar yüzünden çirkefin ağzını yüzünü kıramadım diye sinirinden ağlıyordurHikmet i ağlatan Nagi Queen @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @DarkLegenD i mezara gömer@dosimosi @Angelica @The_Erinch @serhatt @Alos @cookies Ekli dosyayı görüntüle 116822
Daha iyi macun ceza verirse oyu artar kraliçenin :"Acun'dan akşam fırça şov var. Kızıp kızıp en son 1 oyun ceza verecek@xemrexxx @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai
Haksız olduğu konuda ceza aldı diye de oyu artmasın be bir zahmetDaha iyi macun ceza verirse oyu artar kraliçenin :"
Seni pataklarım kütük..Ah be Evrim, ucundan gitti. Biraz hızlı olsa kazanacak da işte
------
Ne Yapmur'u ne de Sude'yi sana bırakmamKardeşlik göstergesi olarak Seda sultanını bırakıyorum sana ama
------
Sude'yi oyuna sokturmayıp böyle devam ederse olabilir![]()
Koloni naparda yapsın haklı olamaz bunu anlamadıysan izleme git @serhatt la uyuHaksız olduğu konuda ceza aldı diye de oyu artmasın be bir zahmet![]()
Cidden birinin başına bir şey getirecek bugün.
Görkemli tabloCidden birinin başına bir şey getirecek bugün.![]()